Perceel*

Verborgen 'Perceel' onder de rook van Rotterdam

Bekijk hier de rest van ons aanbod
RieslingWeeks
Tijdens de RieslingWeeks geniet u van een 3-gangenlunch en/of diner met bijpassend Duits wijnarrangement voor € 45,-* per persoon.
Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

In het Oude Raadhuis van Capelle aan den IJssel zijn sinds 2010 de deuren van Perceel geopend. Het restaurant heeft in korte tijd al een plek bemachtigd in de gastronomische top van Nederland. Al 16 maanden na de opening werd het restaurant namelijk bekroond met een felbegeerde Michelinster! Je kunt hier volop genieten van die hoge klasse. Met gedrevenheid zorgt gastvrouw Sharon Tettero samen met team Perceel ervoor dat het jou aan niets ontbreekt.


In de keuken word je verrast door verschillende eigen creaties van chef-kok Jos Grootscholten. Door de jaren heen heeft hij veel bijzondere ervaringen opgedaan in binnen- en buitenland. De gerechten die je proeft bij Perceel worden samengesteld met respect voor de natuur. Zo verwerkt Jos zijn zelfgekweekte eetbare bloemen en kruiden door de gerechten op jouw bord. Je proeft hier dus unieke samenstellingen die je nergens anders kunt krijgen!


Ook het kaasplankje is een absolute must bij Perceel, Fromager en Sommelier Maarten Koek (auteur van Dé Nederlandase Kaasplank), maakt hier een waar feest van!

Reserveer nu!
Stap 1/3
Dorpsstraat 3
2902BC Capelle aan den IJssel
Nederland
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer