***NOG 5 DAGEN!!!***

Nieuws overzicht > ***NOG 5 DAGEN!!!***

Bijna is het zover de presentatie van de Michelingids 2014! Deze vindt plaats op maandag 25 november in Maastricht. Ook dit keer is HEERLIJK TV erbij en laten we alle culinaire liefhebbers mee genieten. Het zal weer een spannende dag worden. Zo was al eerder bekend dat Sergio Herman stopt met zijn driesterren restaurant Oud Sluis in Sluis. Maar dit was niet de enige grote verandering. Zo gooiden tweesterren restaurateurs Ron Blaauw en Hans van Wolde volledig het roer om binnen hun concepten en veranderde chef-kok Toine Hermsen de prijzen en de menu kaart van zijn restaurant dat zijn naam draagt. Deze veranderingen zullen in de Michelingids 2014 niet zonder gevolgen blijven.

 

HEERLIJK TV was dit jaar ook aanwezig bij de presentatie en award uitreiking van GaultMillau 2014. Onder andere spraken we met Erik van Loo, Paul van de Bunt, Soenil Bahadoer en Jannis Brevet.

Er werden pittige vragen gesteld en er werd veel gelachen. Voor de presentatie van de Michelingids 2014 staan interviews met hoofdinspecteur Werner Loens en directeur Michael Ellis op de agenda. Hebben jullie vragen voor deze heren en/of chef-koks? Laat het ons weten! Wij kiezen de leukste vragen eruit en gaan ze stellen!
 

Voor de aflevering van GaultMillau 2014: http://vimeo.com/78621362

Woensdag 20 november 2013 - Bron: Heerlijk