Bij Robbert bekroond met Gouden Pollepel 2016

Nieuws overzicht > Bij Robbert bekroond met Gouden Pollepel 2016

Restaurant Bij Robbert (Bodegraven) heeft op 27 augustus de Gouden Pollepel in ontvangst genomen. Als eindcijfer kreeg de culinaire hotspot maar liefst een 8,4 en behaalde daarmee de hoogte score van alle beoordeelde restaurants.

Waanzinnig eindcijfer
Chef-kok Robbert Goedhart en zijn team hebben de topscore vooral te danken aan de topkwaliteit- en smaak van de geserveerde gerechten. Daarnaast viel de zorgvuldige werkwijze van Goedhart en zijn team bijzonder in de smaak. ‘’Ik ben ongelooflijk trots op het hele team. Toen ik van het AD hoorde dat we bezocht waren, heb ik geen oog dicht gedaan. Die 8,4 was al geweldig, maar dat ik De Gouden Pollepel nog win ook… Ongelooflijk gaaf.‘’ aldus de trotse chef.

Gouden Pollepel
Jaarlijks wordt de Gouden Pollepel uitgereikt door het Algemeen Dagblad Groene Hart. Om te bepalen welk restaurant de prijs in ontvangst mag nemen bezoekt een journalist wekelijks een toprestaurant. Vervolgens wordt het restaurant beoordeeld en gerecenseerd op basis van het voor-, hoofd- en nagerecht, de sfeer, de bediening en prijs-kwaliteitsverhouding.

HEERLIJK Aanbieding
Tot en met 1 oktober 2016 kun je via HEERLIJK.nl een plekje bemachtigen bij deze winnaar. Je geniet van een 4-gangendiner met extra’s voor slechts € 33,-!

Namens HEERLIJK feliciteren wij chef-kok Robbert Goedhart en zijn team met het winnen van deze topprijs!

Donderdag 1 september 2016 - Bron: www.heerlijk.nl