Chef-kok Marco Prins (Grace) vertrekt naar New York

Nieuws overzicht > Chef-kok Marco Prins (Grace) vertrekt naar New York

Beroemde chef-kok Marco Prins, voorheen bij Grace restaurant in Rotterdam, begint binnenkort aan een nieuw avontuur. Eind september vertrekt hij naar New York om te gaan werken bij het prestigieuze restaurant The Chefs Table***. Samen met sterrenchef Max Natmessnig wordt hij co-executive chef. Prins en Natmessnig hebben al eerder samengewerkt bij Oud Sluis en The Chefs Table***.

Na het vertrek van chef-kok César Ramirez bij The Chefs Table*** vanwege een arbeidsconflict, heropent het restaurant op 4 oktober. Prins en Natmessnig zullen het roer overnemen. Beiden hebben indrukwekkende culinaire achtergronden: Prins verdiende eerder een Michelinster bij Ukiyo in New York, terwijl Natmessnig twee Michelinsterren behaalde bij Alois in München.

Moe Issa, hoogstwaarschijnlijk een vertegenwoordiger van The Chefs Table***, is enthousiast over de samenwerking en kijkt uit naar het nieuwe proeverijmenu bij de heropening in oktober. Beide chef-koks worden gezien als enkele van de beste ter wereld.

De overstap van Prins van Grace in Rotterdam naar The Chefs Table*** in New York markeert een opmerkelijke stap in zijn carrière, met hoge verwachtingen voor hun nieuwe culinaire avontuur.