De Hoefslag* wordt HFSLG!

Nieuws overzicht > De Hoefslag* wordt HFSLG!

De Hoefslag* in Bosch en Duin is toe aan verandering! De kleine bistro, ook wel bekend als ‘De Ruif’, en het grote fine dining-restaurant mét Michelinster worden omgewisseld.

Tijd voor verandering!
Marco Peek, eigenaar van de Hoefslag, heeft vaak gasten moeten teleurstellen die graag in de bistro willen eten, omdat ze vol zitten. Dit is niet de enige reden om de Hoefslag een metamorfose te geven. Ze willen namelijk ook de gasten van het fine dining restaurant een meer intieme ambiance aanbieden. Kortom, het is tijd voor een verbouwing!

Wat verandert er nu precies?
Wat voorheen de bistro was, wordt nu het sterrenrestaurant. De ruimte, door veel gasten ‘de Ruif’ genoemd wordt verbouwd en opnieuw ingericht. Er wordt in het nieuwe fine dining gedeelte uiteraard gekookt op sterrenniveau, uitsluitend voor diner, met bijbehorende service en ambiance. Met maximaal tien tafels kunnen ze naast een culinaire beleving ook een intieme sfeer bieden aan de gasten.

Huisspecialiteiten
De bistrogasten worden straks bediend met lunch en diner op bistroniveau in het huidige fine dining restaurant. De gerechten waar mensen speciaal voor naar Bosch en Duin willen rijden behouden hun plekje op de kaart. Denk aan de klassieke gerechten en een aantal huisspecialiteiten, zoals ossenhaas met truffel, bouillabaisse en de bekende Hoefslag klassieker risotto met truffel.

HFSLG
Niet alleen de bistro en de fine dining restaurant worden omgeruild en verbouwd, ook komt er een nieuw terras en wordt de bar een echte eyecatcher in de nieuwe setting. “De Hoefslag is een plek waar mensen zich prettig voelen, zakelijk af kunnen spreken voor een kop koffie, lunch of sfeervol dineren met vrienden en familie. Eten, drinken en genieten zonder opsmuk. Vandaar ook de verandering van Hoefslag naar HFSLG; we zijn trots op de historie van het restaurant en doen waar het om draait: onze gasten blij maken”, aldus Marco.  

De vernieuwde HFSLG opent 10 april a.s. haar ‘nieuwe’ deuren. Met een nieuw interieur, nieuw terras, vertrouwde en ook nieuwe gezichten!

Reserveer nu jouw tafeltje tijdens een culinair 4-gangenmenu voor slechts € 45,- per persoon in het ‘oude’ fine dining gedeelte t/m 7 april via: bit.ly/2F7qSeV

Woensdag 28 maart 2018 - Bron: De Hoefslag