Dineren met GenBoosters in je eten

Nieuws overzicht > Dineren met GenBoosters in je eten

Twee sterrenchef Moshik Roth opent samen met zijn zakenpartner op 31 oktober een DNA-restaurant genaamd &samhoud foodlab in Amsterdam. In het eten worden drie natuurlijke GenBoosters geserveerd met DNA-extracten. Hoe zou dat gaan smaken?
 

De opening van dit restaurant wordt volgens Roth en Samhoud een nieuwe stap richting een ‘brighter future’ genoemd. Roth en Samhoud zijn al eigenaren van &samhoud places in Amsterdam. Het nieuwe restaurant &samhoud foodlab moet innovatief voedsel toegankelijk maken voor iedereen.
 

De geserveerde gerechten worden niet alleen smaakvol door de juiste DNA-extracten, maar zijn ook een heuse foodboost voor lichaam en geest!
 

De volgende natuurlijke GenBoosters zijn ontstaan door de samenwerking tussen Roth en het CFEF (Centre For Enhanced Food): de foodlab NeuroBooster (voor optimaal concentratie- en retentievermogen), de foodlab RejuvinationBooster (voor vertraging van het verouderingsproces) en de foodlab EnergyBooster (voor een hoger energieniveau).
 

Het is nog niet bekend waar precies in Amsterdam het nieuwe restaurant &samhoud foodlab gevestigd wordt. Het nieuwe restaurant is 7 dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Op de menukaart staan kleine shakes en klein maaltijden, maar je kunt er ook uitgebreid lunchen of dineren met een GenBooster naar keuze. 

Donderdag 5 september 2013 - Bron: Misset Horeca