Een unieke culinaire belevenis in Weert

Nieuws overzicht > Een unieke culinaire belevenis in Weert

Op dinsdag 13 en woensdag 14 mei bereiden de vier ‘Weerter’ topchefs Emmanuel Mertens, Pascal Jalhay, Soenil Bahadoer en Jan Marrees een fabuleus gastronomisch sterrendiner in de monumentale ambiance van Paterskerk op de Biest in Weert.
Voor dit Zes Michelinsterrendiner koken ze elk een eigen signature dish. Een unieke culinaire belevenis met alle ingrediënten voor een geweldige happening: een goed gesprek, een goed glas en buitengewoon tafelen! Op 14 mei schuiven ook de bekende
TV-koks Julius Jaspers en Ramon Beuk aan om te genieten van de kookkunsten van de sterrenkoks. 
De Paterskerk, de oude burcht van de Graven van Horne, is niet toevallig het decor van dit evenement op hoog niveau. Het is immers de plek waar op 5 mei 1414 Willem VII van Horne, de heer van Weert, de Weertenaren het marktrecht verleende, waarna Weert zich een stad mocht noemen. Het Zes Michelinsterrendiner past daarom ook perfect in de activiteiten die rondom het zesde eeuwfeest in het kader van Weert 600 jaar stad worden georganiseerd. Daarin past ook de presentatie en expositie van het kookboek Buitengewoon Tafelen met 60 markante Weertenaren tijdens het diner op dinsdag 13 en woensdag 14 mei. Meemaken reserveer dan via de website: http://www.buitengewoontafelen.nl/buitengewoon-sterrendiner/

Prijs € 95,- p.p. (diner exclusief wijnen*)
Speciale prijs € 135,- p.p. (diner inclusief huiswijnen).


 

Donderdag 6 maart 2014 - Bron: Art-IS