Eigentijds en toegankelijk chic, de restyling van ’t Nonnetje*

Nieuws overzicht > Eigentijds en toegankelijk chic, de restyling van ’t Nonnetje*

Michelinster restaurant ’t Nonnetje* in Harderwijk vond dat het tijd werd voor een restyling. Ze wilden een warme ongedwongen en hippe sfeer creëren. Nu de restyling eigentijds elegant en toegankelijk chic is, zijn ze klaar voor de toekomst.
 

Ze hebben onder andere nieuwe tafels, nieuwe outfits voor het personeel, nieuwe toiletten en als eyecatcher een compleet nieuwe bar. Ook het terras is compleet nieuw en comfortabel. Wat ook een nieuw onderdeel uit het interieur zal zijn is een bijzondere kaaswagen waarop boerenkazen uit binnen- en buitenland worden gepresenteerd.
 

De oude styling met de bekende kleuren bruin en oranje is vervangen door lever, zwart, crème en een vleugje aubergine. Al met al is het een zeer stijlvol en elegant geheel geworden.
 

"Wij hebben gekozen voor een totaal nieuwe look", verteld Robert-Jan Nijland, gastheer en eigenaar van 't Nonnetje* aan HEERLIJK. "Na de zomersluiting staat er een compleet nieuw restaurant. Met deze verbouwing willen wij een statement maken dat we klaar zijn voor de toekomst."
 

U kunt voor onze HEERLIJK10Daagse Star-edition reserveren bij 't Nonnetje om de restyling van dichtbij te zien. De HEERLIJK10Daagse Star-edition vindt plaats van 17 t/m 26 september. Deze speciale en eerste editie is alleen met Michelinster restaurants, en alle deelnemende restaurants zijn goed voor 60 sterren! U kunt reserveren vanaf 4 september op http://www.heerlijk10daagse.nl/

Donderdag 29 augustus 2013 - Bron: ’t Nonnetje