Blijf op de hoogte van HEERLIJK nieuws en acties.
SVH Meesterkok Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** (Rotterdam) heeft op 18 maart de Zilveren Ui Trofee 2012 in ontvangst mogen nemen. Van Loo kreeg deze culinaire onderscheiding van Oos Kesbeke, directeur van C.J.R. Kesbeke Fijne Tafelzuren.
Ieder jaar wordt de Zilveren Ui uitgereikt aan een culinair specialist die aandacht besteedt aan het verwerken van (Amsterdams) tafelzuur in dagelijkse en bijzondere gerechten. Erik van Loo is de vijfde chef die deze onderscheiding ontvangt en treedt daarmee in de voetsporen van SVH Meesterkok Ron Blaauw. In voorgaande jaren werd de prijs gewonnen door Meesterkoks Paul Fagel (2008), Margo Reuten (2009) en Lucas Rive (2010).
Speciaal voor de uitreiking van de Zilveren Ui is een boekje gemaakt van twaalf pagina’s met zeven recepten van SVH Meesterkok Erik van Loo. Daarnaast worden vanaf mei 2013 een aantal van Van Loo’s recepten via de producten van Kesbeke in de supermarkt geïntroduceerd aan de consumenten.