François brengt zijn sterren samen

Nieuws overzicht > François brengt zijn sterren samen

De nieuwe locatie van François Geurds’ tweesterrenrestaurant is bekend! Het restaurant zal plaats nemen in de Hofbogen in Rotterdam, pal naast zijn broertje FG Food Labs. Helaas moeten wij hiervoor afscheid nemen van de geliefde FG Noodle Bar die aankomende zaterdag voor het laats open zal zijn.

Het was al een tijdje bekend dat Geurds zijn tweesterrenrestaurant op een locatie elders wilde voortzetten. De chef-kok verklaart waarom hij kiest voor de Hofbogen: "Ik wil mijzelf verder ontwikkelen. Om die kwaliteitsslag te kunnen maken is een volledige focus noodzakelijk. Door FG Restaurant direct naast FG Food Labs te situeren kan ik de controle over beide restaurants 24/7 bewaken. Niemand kan zichzelf tenslotte in tweeën splitsen."

Morgen zal FG Noodle Bar voor het laatst open zijn. Hierna begint de grote verbouwing om het pand optimaal in te richten voor het restaurant, om naar verwachting deze zomer open te gaan. Tot het zo ver is blijft FG Restaurant nog op haar oude vertrouwde plek gangbaar voor gasten. Het pand aan de Lloydstraat, waar het avontuur is begonnen, staat momenteel wel in de verkoop.

Vrijdag 1 april 2016 - Bron: AD