Het aspergeseizoen is geopend!

Nieuws overzicht > Het aspergeseizoen is geopend!

Het aspergeseizoen 2016 is weer aangebroken, vol trots en passie wordt ook dit jaar weer de bijzondere asperge gepresenteerd namelijk de Superior Queens. Een asperge die volledig op traditionele en duurzame wijze is geteeld. Dat houdt in dat tijdens de teelt geen gebruik gemaakt wordt van kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Dat is niet alleen gezonder voor je, de asperges krijgen op deze manier ook de tijd om op hun natuurlijke tempo te groeien en dat proef je! De zachte maar volle aspergesmaak bezorgen je een ware smaakbeleving!

Tweesterrenchef als ambassadeur

Op donderdag 7 april werd het allereerste kistje van deze biologische asperges aan Erik van Loo overhandigd. De met twee Michelinsterren bekroonde chef van restaurant Parkheuvel is ambassadeur van de Superior Queens en weet er uiteraard wel raad mee. Deze asperges staan al jaren op de menukaart van schitterende restaurants zoals Parkheuvel**, HMB, Delicees en Bord’Eau**.

 

Donderdag 7 april 2016 - Bron: www.misspublicity.nl