Jeunes Restaurateurs maakt nieuwe leden bekend

Nieuws overzicht > Jeunes Restaurateurs maakt nieuwe leden bekend

De Nederlandse tak van het gerenommeerde Jeunes Restaurateurs d’Europe-Nederland ensemble kwam op 9 juni bijeen voor een gastronomische lunch op landgoed Duin en Kruidbergen in restaurant De Vrienden van Jacob (Santpoort-Noord), HEERLIJK was erbij!

De lunch prachtige lunch werd verzorgd door de nieuwe lichting Jeunes Chefs; Jeroen van Hensbergen (’t Klooster, Wijk bij Duurstede), Ralph Hermans (Rantrée, Maastricht), Steven Klein Nijenhuis (in de Molen, Onderdendam), Jeroen Sportel (Vive la Vie, Groningen). Voorzitter Rik Jansma (Basiliek, Harderwijk) verwelkomde maar liefst vijf nieuwe leden, tevens blikte de genodigde terug op het succesvolle Jeunes Restaurateur d’Europe (JRE) Congres dat plaats vond op 19 & 20 april in Roermond.

HEERLIJK was ook hier aanwezig, zie nieuwsbericht: JRE The Dutch Masters 2015

Nieuwe leden:

At Sea (Bonaire)
Vive la Vie (Groningen)
Rantrée (Maastricht)
in de Molen (Onderdendam)
’t Klooster (Wijk bij Duurstede)

JRE
Jeunes Restaurateurs d’Europe is een vereniging van jonge restaurateurs die allemaal het talent en de passie voor het vak met elkaar willen delen. De chefs van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Ze zijn allen thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service.