JRE restaurants houden culinaire actieweek voor stichting Culibus

Nieuws overzicht > JRE restaurants houden culinaire actieweek voor stichting Culibus

Restaurants aangesloten bij Les Jeunes Resaurateurs d’Europe Nederland (JRE) houden van 30 november tot en met 4 december een culinaire actieweek voor de Culibus. De Culibus is een initiatief van de JRE waarbij de 28 Jeunes Restaurateurs van Nederland zich inzetten tegen kinderobesitas.

Grootscheepse fundraisingactie
Samen met JRE-chefs rijdt deze bus bijna 5 jaar rond om kinderen te overtuigen dat gezonde voeding bijdraagt aan een gezonder leven, maar bovenal ook overgewicht tegen gaat. Uiteraard is de Culibus een initiatief dat veel geld kost. Zodoende hebben alle 28 Jeunes Restaurateurs van Nederland besloten een grootscheepse fundraisingactie te organiseren.

Dineren voor een goed doel
Tegen betaling van €100 per persoon kan een tafel bij een van de 28 deelnemende JRE Restaurants reserveren. De opbrengsten van deze reserveringen komen ten goede aan de stichting JRE Culibus. Alle deelnemende restaurants zullen de gasten culinair verwennen met een 4-gangen gastronomisch JRE menu, door de sommelier geselecteerde wijnen, een bruisend aperitief, tafelwaters en uiteraard een afsluitend koffie of theeservies na afloop. Het streven van de JRE’s is om in deze periode € 100.000,- ten bate van de Culibus op te halen. Reserveren kan via de speciale website

HEERLIJK heeft genoten van het JRE menu bij De Jonge Dikkert. Klik hier voor de foto's. 

Dinsdag 2 december 2014 - Bron: HEERLIJK