Michelinsterren restaurants 10 dagen voor bodemprijzen

Nieuws overzicht > Michelinsterren restaurants 10 dagen voor bodemprijzen

Bekend Nederland proeft voor bij Michelinsterren.

De naam zegt het al. Aan de HEERLIJK10Daagse Star-edition doen alléén restaurants mee die in het bezit zijn van één of meerdere Michelinster(ren). De HEERLIJK10Daagse Star-edition duurt vanaf 17 tot en met 26 september. Dit geeft de consument de kans om 10 dagen lang culinair te genieten op topniveau. En dat voor bodemprijzen. Voor de actie zijn 10 BN-ers gaan voorproeven bij 10 sterrenrestaurants in Nederland. Reserveren kan vanaf 4 september via de website www.heerlijk10daagse.nl

Sterren over sterren

HEERLIJK introduceert de rubriek ‘Sterren over Sterren’. Hiervoor zijn 10 BN’ers tot ambassadeur gebombardeerd: Ferry Doedens, Nadja Hüpscher, Hanna Verboom, Dennis van der Geest, Dries Roelvink en de overige 5 sterren worden eind van de week bekend gemaakt via facebook. Dit sterrenteam eet 10 dagen lang in de beste restaurants van Nederland. 10 sterren, 10 dagen, 10 sterrenrestaurants. En dat allemaal voor de HEERLIJK10Daagse Star-edition. Om deze actie niet onopgemerkt voorbij te laten gaan schrijft elk van deze BN’ers zijn of haar eigen recensie. ‘Sterren over Sterren’ is 10 dagen voor de start van de Star-edition online te volgen op www.heerlijk10daagse.nl en social media.
 

De beste adressen, bescheiden geprijsd

Culinair genieten bij een restaurant met één of meerdere sterren is iedere keer weer een feest voor de mond. Helaas wordt de portemonnee er minder blij van. Maar vanaf 17 tot en met 26 september is dit anders. Want de HEERLIJK10Daagse Star-edition maakt lunchen en dineren bij sterrenrestaurants betaalbaar. Zo wordt voor een viergangen lunch slechts € 40,- afgerekend en voor een viergangen diner € 45,-. En de uitmuntende service en sfeervolle ambiance zijn hierbij inbegrepen. Door heel het land hebben de sterren restaurants zich aangemeld, waaronder: De Zwethheul** (Schipluiden), Librije`s Zusje** (Zwolle), De Lindenhof** (Giethoorn), De Nederlanden* (Vreeland), Koriander* (Drachten), De Wanne* (Ootmarsum), Tout à Fait* (Maastricht), De Leest** (Vaassen) en Avant-Garde* (Eindhoven). Aangezien deze actie zich enkel richt op Michelinsterren restaurants is de verwachting dat de beschikbare plaatsen snel vergeven zullen zijn. Er wordt daarom aangeraden tijdig te reserveren. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Dinsdag 3 september 2013 - Bron: heerlijk