Naam nieuw restaurant Sergio Herman bekend ‘The Jane’

Nieuws overzicht > Naam nieuw restaurant Sergio Herman bekend ‘The Jane’

Driesterrenchef Sergio Herman opent in Antwerpen zijn nieuwe restaurant met de naam The Jane. Dit doet hij samen met zijn rechterhand Nick Bril, die straks verantwoordelijk is voor de keuken. In het pand komt ook een food- en cocktailbar met de naam The Upper Room Bar. Het nieuwe restaurant van Herman zal eind januari 2014 geopend worden.
 

Het nieuwe restaurant verscheen eerder in de media met de naam La Chapelle. Dit omdat het gevestigd is in de kapel van een voormalig militair hospitaal. Herman en Bril besloten om de naam toch nog te veranderen in The Jane. \"Vanaf het eerste moment wisten we dat het restaurant een vrouwennaam moest krijgen, maar we wisten nog niet welke\", zegt Bril. \"Jane is de naam van een fictieve vrouw die dezelfde eigenschappen heeft als ons restaurant. The Jane is sensueel, spannend en chic. Het is mooi en heeft een internationale uitstraling, maar heeft ook een donker randje. Het is smaakvol en sophisticated, maar ook rock-\'n-roll. Net als onze ideale vrouw.\" Samen met ontwerper Piet Boon zijn Herman en Bril al ruim twee jaar bezig met de voorbereidingen van hun nieuwe project.
 

The Upper Room Bar die gevestigd is in hetzelfde pand als The Jane zal naast cocktails ook snelle en kleine gerechten serveren. Zowel The Jane als The Upper Room Bar zijn geopend voor lunch en diner van disndag tot en met zaterdag. Er kan er nog niet gereserveerd worden, dat kan pas wanneer de openingsdatum vaststaat.


Herman bekend van zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis sluit in december van dit jaar haar deuren.

Maandag 7 oktober 2013 - Bron: HLN