Proef en geniet van culinaire herfstgerechten

Nieuws overzicht > Proef en geniet van culinaire herfstgerechten

Op zondag 28 oktober  zal de derde editie plaatsvinden van “Proef het Westelijk Handelsterrein”. 


Onder de noemer `Proef het Westelijk Handelsterrein` presenteert het Westelijk Handelsterrein het vakmanschap, de gastvrijheid en dynamiek van de horeca op haar terrein en de grote verscheidenheid aan keukens met streekproducten als haar grootste culinaire troeven.
 



Het evenement “Proef” benadrukt het seizoensgebonden karakter van streekproducten en streekgerechten en geeft hiermee het seizoen een kleur. Geniet van de culinaire wandeling tijdens het evenement.  U kunt kiezen uit zeven verschillende restaurants met ieder een typerend gerecht. Het menu is zo opgesteld dat u in elk restaurant een andere beleving proeft.


Naast een culinaire belofte, kunt u ook genieten van heerlijk akoestisch live muziek van de zangeres Lenya. Tevens zijn er winkeltjes waar u heerlijke en leuke dingen kan proeven of beleven.


De deelnemende restaurants zijn: Rokkaa, Van Vollenhoven, Karakter, Mi Fusion, Jazzclub Biblio, Smaak en Fugu.


Om deel te nemen dient u een passe partout aan te schaffen, deze zijn € 39,-.  Deze zijn bij de deelnemende restaurants te koop of via de website van het westelijk handelsterrein te bestellen.


Met een speciale code van HEERLIJK.nl krijgt u maar liefst 25% korting op de entreeprijs. Gebruik dan bij het bestellen van uw kaart(en) de actiecode: HEERLIJK2012 

Dit unieke en inspirerend evenement vindt elk half jaar plaats op een van de mooiste plekken in het centrum van Rotterdam, het Westelijk Handelsterrein.


Westelijk Handelsterrein

Het Westelijk Handelsterrein is een schitterend gerestaureerd pakhuizencomplex uit 1894 inhet Scheepvaartkwartier. Er zijn verschillende restaurants, bars, grand-cafés, nachtclubs, galeries en speciaalzaken gevestigd.

Dinsdag 23 oktober 2012 - Bron: wht-rotterdam