Proef het Westelijk Handelsterrein!

Nieuws overzicht > Proef het Westelijk Handelsterrein!

Na een succesvolle herfst editie is het zondag 24 maart weer tijd voor “Proef het Westelijk Handelsterrein”!

 

In het Scheepvaartkwartier in Rotterdam ligt het Westelijk Handelsterrein, een prachtig overdekt pakhuizencomplex uit 1894. De pakhuizen zijn gerestaureerd en omgetoverd tot restaurants, bars, grand-cafés, nachtclubs, galeries en speciaalzaken. Deze mix zorgt voor een bijzonder sfeervolle omgeving die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Het evenement ‘Proef het Westelijk Handelsterrein’ leent zich daar uitstekend voor.

 

Tijdens dit evenement kunt u in zeven van de op het terrein gelegen top restaurants genieten van culinaire hoogstandjes. Aan de hand van de menukaart kiest u vier heerlijke gerechten en bij welk van de restaurants u wilt eten. U kunt iedere gang bij een ander restaurant aanschuiven! Zo maakt u tijdens uw wandeling kennis met verschillende restaurants en de typerende gerechten die zij te bieden hebben. Allen met hun eigen sfeer en beleving.

 

Om de culinaire wandeling nog iets aangenamer te maken staan diverse partners op het terrein met lekkernijen. Laat u verwennen met de meest uiteenlopende gerechten. Naast uw smaakpapillen worden ook uw oren verwend. Gedurende de avond kunt u namelijk ook genieten van akoestische live muziek van een opkomend Rotterdams talent.

 

Prikkel je zintuigen op het Westelijk Handelsterrein!

Om deel te nemen aan de wandeling, dient u vooraf een passe partout te kopen. Deze zijn normaal € 39,- per stuk maar HEERLIJK mag haar leden de passe partout voor € 29,25 aanbieden. Een zacht prijsje dus voor een heerlijke avond. De passe partouts kunt u online aanschaffen op de website http://www.proefhetwestelijkhandelsterrein.nl/ . De korting ontvangt u als u bent ingeschreven voor de HEERLIJK nieuwsbrief.

 

De passe partouts zijn af te halen bij de kassa van het evenement op zondag 24 maart 2013 vanaf 16.45 uur op naam van de reservering.

Vrijdag 8 maart 2013 - Bron: Proef het Westelijk Handelsterrein