Restaurant Blauw nieuw in Rotterdam

Nieuws overzicht > Restaurant Blauw nieuw in Rotterdam

Naast de vestigingen Amsterdam, Den Haag en Utrecht zit restaurant Blauw nu ook in Rotterdam. Het restaurant ligt aan het mooie authentieke scheepvaartkwartier in de havenstad en is reeds geopend.
 

Bij Blauw Rotterdam kan men traditioneel Indonesisch eten in een eigentijdse setting. In deze hippe en trendy zaak, verrast chef Agus Hermawan de gasten zeven dagen per week met zijn mooie gerechten.
 

Financieringsactie
 

Dankzij 144 investeerders werd het mogelijk voor eigenaar Stefan Vreugdehil om naar Rotterdam te komen. Hij haalde maar liefst € 250.000 op in slechts 47 uur. Het geld voor de nieuwe vestiging werd bij elkaar gebracht via de site GeldvoorElkaar. De Indonesische restaurantketen krijgt niet het volledige bedrag op een rekening gestort, maar krijgt het als een annuïtaire lening met renten. GeldvoorElkaar krijgt de rente en de aflossing op de lening. Deze verdelen zij vervolgens onder de 144 investeerders. Beleggers eten bij het restaurant met 15% tot 25% korting.

De locatie in Den Haag werd ook op deze manier gefinancierd.


Reserveer bij Blauw Rotterdam tijdens onze HEERLIJK10Daagse van 8 t/m 17 november voor een aantrekkelijk prijsje. Zo krijg je een 3 gangen lunch voor €20,- en een 3 gangen diner voor €25,-. RESERVEREN kan vanaf NU op: www.heerlijk10daagse.nl.  

Donderdag 31 oktober 2013 - Bron: Heerlijk