Restaurant Rosso in december weer geopend

Nieuws overzicht > Restaurant Rosso in december weer geopend

Hans Veerman laat tijdens een interview aan HEERLIJK weten dat restaurant Rosso in december weer open gaat. Het Rotterdamse restaurant, dat in oktober zijn deuren sloot, maakt een doorstart. Rosso is rond de kerstdagen weer geopend.
 

De doorstart is mede mogelijk gemaakt door vaste gast en vriend van Veerman, Edwin van Leeuwen. Hij vond dat een restaurant als Rosso er moét zijn. Veerman en Van Leeuwen gaan het deze keer wel anders doen. Rosso behoudt zijn naam, logo en rode sfeer, maar ondergaat wel een verbouwing. De meubels, die op maat worden gemaakt in Italië, vertragen de opening enigszins. Maar dan heb je ook wat; straks kunnen de gasten hoog zitten aan de bar of plaats nemen aan de chef’s table. En dat allemaal op Italiaans design.
 

Niet alleen het interieur, maar ook de formule wordt anders. Er worden meer tussengerechten geserveerd en er komt een barkaart met barhappen. “Als je gaat eten met twee personen ben je bij ons straks voor €120,- klaar. Maar je kan natuurlijk ook uitpakken met champagne, kreeften en kaviaar”, aldus Veerman over de nieuwe formule. De kwaliteit van het eten blijft hetzelfde en wordt ook in de toekomst klaargemaakt door chef-kok Roland Maas.
 

Naast de restyling en de andere formule van restaurant Rosso, komt er ook een nieuw team. Veerman zegt hier het volgende over: “We krijgen een nieuw team. We willen alleen werken met de beste mensen, die zich voor de volle 100% inzetten. Ze zijn fris, leuk, hip en heel gastvrij. Hiermee moet het lukken”.
 

Veerman wacht nog op de meubels uit Italië, en gaat rond de kerstdagen open. “De opening wordt heel gaaf en we gaan groots uitpakken! We willen laten weten dat we er weer zijn.” Rosso is geopend tijdens de kerstdagen en oud en nieuw.

Donderdag 14 november 2013 - Bron: Heerlijk