Rode wijn smeren tegen rimpels!

Nieuws overzicht > Rode wijn smeren tegen rimpels!

Om een jonge uitstraling te behouden is het een goede reden om een glas rode wijn te drinken. Er is een antioxidant gevonden in de druivenschillen die de wijn zijn kleur geeft. Het antioxidant vermindert tekens van huidveroudering.
 

Onderzoekers beweren dat de populaire versnapering een wonder ingrediënt bevat dat sporen van veroudering kan tegengaan. Het antioxidant Resveratrol stopt begin vormen van huidveroudering. Ook bleek uit testen dat huidveroudering vertraging oploopt bij het blootstellen van het antioxidant aan de zon.
 

In de UK zijn ze al bezig de stof te combineren met andere vitaminen en mineralen die samen een effectieve anti-huidveroudering crème creëren. Fabrikanten beweren dat bij gebruik van Resveratrol je rimpels kan verminderen in slechts 28 dagen. Makers van de nieuwe anti-huidveroudering crème zeggen dat er al een wachtlijst is van meer dan 3000 klanten. Ook bleek uit onderzoek onder mannen en vrouwen dat de crème zeer effectief is. Maar liefst 80% beweerde een sterke vermindering te zien van diepe rimpels en lijnen. 
 

Fabrikant Anna Britton van Concept Health Care zei: ‘De resultaten van dit ingrediënt zijn meer dan positief. Het antioxidant is het enige beschikbare ingrediënt die veroudering van binnen en buiten tegengaat. We hebben niet alleen vrouwen maar ook mannen in de rij staan om de crème te bestellen.’
 

In dat geval drinken wij hier nog een glaasje rood!

Woensdag 28 augustus 2013 - Bron: Dailymail