Sterchef Servais Tielman neemt restaurant Beluga over van Hans van Wolde

Nieuws overzicht > Sterchef Servais Tielman neemt restaurant Beluga over van Hans van Wolde

Restaurant Beluga in Maastricht van Hans van Wolde heeft twee Michelinsterren en is overgekocht door Servais Tielman van Cucina del Mondo uit Heerlen (1 ster). Voordat Tielman begon met Cucina del Mondo was hij zes jaar lang souschef in restaurant Beluga. Door zijn voorliefde voor het restaurant heeft hij naast de exploitatie ook de inboedel gekocht. Helaas sluit Cucina del Mondo bij het overnemen de deuren maar nu draaien ze nog door op het niveau zoals zij dat al deden.

Beluga à la Tielman
Beluga krijgt straks stoere gerechten met mooie ingrediënten, en zal iets laagdrempeliger worden. Daarnaast zal graffiti er een nog grotere rol spelen. In juli en augustus staan de gerechten van Van Wolde èn Tielman op de kaart, dus kan er dubbel genoten worden. Vanaf september zal Tielman nog meer zijn eigen stempel op het restaurant drukken en hoopt hier zijn tweede ster te koken.

Wat gaat Hans van Wolde doen?

Van Wolde gaat een nieuwe zaak in Reijmerstok (Limburg) openen. Begin 2020 zal ‘Brut 172” haar deuren openen. Er kan uiteraard gedineerd worden en daarnaast is er zelfs de mogelijkheid om een kookdemonstratie te ontvangen. Tevens zijn er vier Bed & Break-suites beschikbaar.
Van Wolde richt zich met dit restaurant op de absolute top. Waar hij bij Beluga voor 100 personen kookte, zal hij bij Brut 172 voor 25 personen koken.

Ben jij benieuwd naar de kookkunsten van sterchef Servais Tielman en zijn Cucina del Mondo? Reserveer dan snel een uniek HEERLIJK-menu van vijf gangen voor slechts € 49,50 via onze site!

Afbeelding: Servais Tielman

Woensdag 5 december 2018 - Bron: Misset Horeca