Sterrenchef, fanfare, cheerleaders en confetti-meisjes “overvallen” gezin

Nieuws overzicht > Sterrenchef, fanfare, cheerleaders en confetti-meisjes “overvallen” gezin

Het HEERLIJK avondje is gekomen voor familie Vissering uit Mijnsheerenland: Sterrenchef Gert Blom stond maandagavond 17 oktober met de Rotterdamse fanfareband Excelsior, confetti-meisjes en juichende cheerleaders voor de deur om een verrukkelijk 3-gangendiner te bereiden! Het gezin is uitgekozen door HEERLIJK.nl voor het verrassingsdiner, omdat zij dit jaar voor de 10e keer gereserveerd hebben voor de HEERLIJK10Daagse, waarvan dit jaar van 4 tot en met 13 november 2016 de 10e editie plaatsvindt.

Onder de indruk
Het is 18.45, de familie Vissering heeft de piepers en bloemkool al op het vuur staan. Dan rinkelt ineens de deurbel, het geluid wordt omarmd door luide muziek van de straat. De deur openend kan de familie Vissering bijna niet bevatten wat er voor hun deur afspeelt. Een complete drumfanfare, dansende cheerleaders en confetti-meisjes komen hun huis binnengelopen, als klap op vuurpijl komt sterrenchef Gert Blom van restaurant Amarone vertellen dat hij het avondmaal op deze maandagavond komt verzorgen. Vol ongeloof en vreugde geniet de familie Vissering van het HEERLIJK avondje wat hen gepresenteerd wordt.

10e reservering bij de 10e editie
Van 4 tot en met 13 november 2016 vindt alweer de 10e editie van de HEERLIJK10Daagse plaats. Voor HEERLIJK.nl is dit natuurlijk reden voor een groots culinair feestje. Familie Vissering heeft voor de 10e editie ook voor de 10e keer gereserveerd, en daarom wilde HEERLIJK.nl dit jubileum dan ook maar al te graag met hen vieren. ‘’Op naar het volgende jubileum, want wij gaan na vanavond zeker nog vaker reserveren via HEERLIJK.nl’’, aldus pater familias Maarten Vissering.

Ook zin in een hoogstaande culinaire fijnproeverij voor een prikkie? Tijdens de 10e editie van de HEERLIJK10Daagse geniet je van een 3-gangendiner voor slechts € 27,50 en een 3-gangenlunch voor maar € 22,50! Wacht dus niet langer en reserveer snel jouw tafeltje via www.heerlijk.nl/10daagse 

Video: https://vimeo.com/187892205

 

 

 

Woensdag 19 oktober 2016 - Bron: www.heerlijk.nl