Sterrenchefs koken voor 24-uursbenefietactie dance4life

Nieuws overzicht > Sterrenchefs koken voor 24-uursbenefietactie dance4life

Alweer een culinaire actie voor het goede doel: op zondag 13 maart tot en met maandag 14 maart wordt Pressroom Amsterdam in het INK hotel hét culinaire centrum van Nederland voor een 24 uur durende benefietactie voor dance4life! Tjitze van Dam, chef-kok van Pressroom Amsterdam in het INK hotel, is de ‘mastermind’ achter deze gastronomische en bijzondere 24-uursactie. Om dit evenement tot een fantastisch geheel te krijgen heeft Van Dam tientallen toprestaurants bereid gevonden om geheel belangeloos mee te werken aan deze benefietactie.

Gastronomische estafette
De te reserveren diners worden tijdens de benefietactie verdeeld in sessies van drie uur waar ruimte is voor 40 gasten per sessie. Om beurt bereiden drie chef-koks drie gerechten per uur, wat neerkomt op maar liefst negen topgerechten per persoon! Voor de diners zullen 24 sterrenchefs, waaronder onze HEERLIJK-partners Fred Mustert (Fred**), Mark Gratema (ML*), Ronand Veldhuizen (Tante Koosje*) en Rik Jansma (Basiliek*), 24 uur lang de (Michelin)sterren van de hemel koken voor jou en dance4life.

Dinner & entertainment
Tijdens de actie kan je natuurlijk genieten van verscheidene vormen van entertainment terwijl je wacht op de verschillende gangen. Op dit unieke evenement gaat het om een ALL-IN arrangement (incl. aperitief, wijn, water & koffie). Als je meer wil weten of een tafel wil reserveren om te dineren in deze Michelinsterrenhemel, ga snel naar: http://www.24hpressroom.nl/

 

Dinsdag 23 februari 2016 - Bron: dance4life