Sterrenkok François Geurds opent FG Bistro

Nieuws overzicht > Sterrenkok François Geurds opent FG Bistro

Na de zomer opent de Rotterdamse topkok François Geurds in het Lloydkwartier FG Bistro. In FG Bistro eet je een uitstekend driegangen keuzemenu voor een schappelijk bedrag,  circa 35 euro. FG Bistro probeert zich te meten aan het niveau van Bib Gourmand.

De menukaart in FG Bistro ademt in alles Frankrijk: steak tartare, escargots, entrecote, boeuf bourguignon, tarte tatin. François Geurds zou François Geurds niet zijn als hij daar zijn eigen twist aan zou geven. De dagelijkse leiding komt in handen van een professionele keukenchef en dito gastheer.

FG Bistro vestigt zich in het pand waar nu nog FG Restaurant** huist. FG Restaurant verhuist in augustus van de Lloydstraat in Rotterdam naar de Katshoek in Rotterdam. Dit pand staat in de verhuur. Zolang zich geen serieuze overnamekandidaat aandient, gaat François Geurds op deze plek verder met FG Bistro.

Tot aan de verhuizing van FG Restaurant bereidt François Geurds op de Lloydstraat kan je genieten van een ALL-IN 5-gangenmenu voor slechts € 134,99! Over FG Bistro volgt snel meer nieuws.

Vrijdag 3 juni 2016 - Bron: FG