Sterrestaurant in actie voor het Diabetes Fonds via HEERLIJK.nl

Nieuws overzicht > Sterrestaurant in actie voor het Diabetes Fonds via HEERLIJK.nl

Bij HEERLIJK.nl reserveer je de beste restaurants tegen de laagste prijs, maar er is één aanbieding die wel iets heel bijzonders aanbiedt. Bij Aan de Zweth* (Schipluiden) kun je namelijk HEERLIJK dineren én tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het goede doel. Eigenaren Joris en Anjeta komen in actie voor het Diabetes Fonds. Voor elke gast die via HEERLIJK een reservering plaatst, betaalt het restaurant € 1,- voor het goede doel. Vanwege de populariteit van deze aanbieding is al meer dan € 500,- opgehaald!

Een halve gang!?

Wat deze actie zo bijzonder maakt, is het speciale 5½-gangenmenu. De halve gang is het element waar Aan de Zweth* jou mee verrast en het Diabetes Fonds een hart onder de riem steekt. Na het dessert volgt de halve gang die als afsluiter dient van jouw etentje. Wat deze gang precies inhoudt, blijft een verrassing, maar in het kader van de diabetesactie is de gang 100% suikervrij!

Help een ander

De beweegredenen van de eigenaren om in actie te komen voor die specifieke goede doel heeft een persoonlijke reden.  Nadat de zus van Anjeta gediagnosticeerd werd met diabetes type 1, wilden zij graag hun steentje bijdragen. Na lang brainstormen kwamen zij op dit geweldige idee om samen geld in te zamelen.

HEERLIJK Aanbieding

Draag ook een steentje bij aan het goede doel, terwijl je geniet van een HEERLIJK menu. Het 5½-gangenmenu met bruisend aperitief is via HEERLIJK.nl te boeken voor slechts € 49,- per persoon. Klik hier om te reserveren of ga naar www.heerlijk.nl/aanbieding.

Woensdag 29 juni 2016 - Bron: Aan de Zweth*