Sterrestaurant ML in Haarlem verhuist en breidt uit met hotel, bistro en bar

Nieuws overzicht > Sterrestaurant ML in Haarlem verhuist en breidt uit met hotel, bistro en bar

Restaurant ML verhuist binnen Haarlem. Medio maart 2018 heropenen compagnons Liane en Mark Gratama en Kevin Kion hun vernieuwde ML aan het Klokhuisplein op de locatie van hotel-restaurant Stempels. ML is aan de Kleine Houtstraat nog geopend tot en met 3 maart 2018.

ML beschikt op de nieuwe locatie over 17 hotelkamers, een bistro, bar en een terras. Het sterrenrestaurant vormt het hart van de onderneming die gevestigd wordt in het monumentale 18e eeuwse pand van de voormalige drukkerij en lettergieterij van Koninklijke Joh. Enschedé.

ML 2.0
1 februari vindt de verbouwing en herinrichting plaats. De nieuwe inrichting van de bistro en het restaurant krijgt een prachtige warme en klassieke sfeer met een moderne twist. De 17 hotelkamers krijgen een kleine restyling, de bistro en het restaurant krijgen elk een eigen keuken. Kevin Kion en Mark Gratama zijn als chefs verantwoordelijk voor de culinaire invulling van alle bedrijfsonderdelen. De compagnons, Kevin Kion, Liane en Mark Gratama runnen het nieuwe ML als een driemanschap.

In ML-stijl
De vernieuwde ML verandert weinig aan het prijsniveau. De gasten kunnen nog steeds 7 dagen per week terecht in de bistro voor koffie met appeltaart en een broodje voor de een goede prijs. De gerechten worden in ML-stijl gepresenteerd door gastvrij personeel. De bar is vanaf 1 februari al geopend, ondanks de verbouwing. De gasten kunnen al vanaf ‘s morgens terecht, waarbij er keuze is van een kleinere kaart.  

Wil jij nog 1 keer genieten van een fantastisch ALL-IN 5-gangendiner voor slechts € 100,- per persoon, op de oude locatie? Dat kan! Via de speciale HEERLIJK Star-edition kan jij als culinair liefhebber genieten van exclusieve ingrediënten en creatieve smaakcombinaties! 

Op de foto v.l.n.r. Kevin Kion, Liane Gratama, Mark Gratama.


Woensdag 31 januari 2018 - Bron: Restaurant ML