Sterrestaurant Sense verhuist naar nieuwe toplocatie

Nieuws overzicht > Sterrestaurant Sense verhuist naar nieuwe toplocatie

Vanaf december zal sterrestaurant Sense gevestigd zijn in een gerestyled monumentaal pand aan het Jeroen Boschplein (Den Bosch). Hierbij nemen Patron Cuisinier Dennis Middeldorp en zijn team ook Stadshotel Jeroen over. Met de overname gaat de grote wens van Middeldorp in vervulling om uit te breiden en gasten nóg exclusiever en royaler te laten genieten van de vele arrangementen die Sense aanbiedt.

Zoektocht naar prachtpand geslaagd
Momenteel is Sense gevestigd aan de Verwersstraat in Den Bosch, waar Middeldorp en zijn team al 8 jaar gasten verwennen. Om de toekomstambities van Middeldorp te realiseren was al een langere tijd een verlangen naar een ruimer pand. De zoektocht naar een groter pand is geslaagd, want het prachtige pand aan het Jeroen Boschplein bieden Middeldorp en zijn team talloze mogelijkheden.

Nóg meer faciliteiten
Het restaurant krijgt er niet alleen meer dinertafels bij, want per 1 september neemt Sense ook het Stadshotel Jeroen over. Het hotel wordt voortgezet in dezelfde superieure wijze als men zowel van het sterrestaurant als Stadshotel Jeroen gewend is. Sense zal de gehele benedenverdieping in gebruik nemen, waarbij gasten voortaan op het nieuwe exclusieve terras kunnen genieten van culinaire hoogstanden. Dit terras is slechts éénvan de vele nieuwe faciliteiten, want naast het terras breidt Sense onder andere uit met The Wine & Cocktailbar, de Apertief & Digestive Lounge en de Chef’s Kitchen.

Namens HEERLIJK.nl feliciteren wij Middeldorp en zijn team en wensen wij hen heel veel succes toe in dit nieuwe prachtpand!

Woensdag 24 augustus 2016 - Bron: HEERLIJK.nl