Taste4Life brengt ruim € 200.000,- op tegen speekselklierkanker

Nieuws overzicht > Taste4Life brengt ruim € 200.000,- op tegen speekselklierkanker

Donderdag 8 september organiseerde restaurantvereniging Alliciance Gastronomique een galadiner in het Okura Hotel Amsterdam om geld in te zamelen voor onderzoek naar speekselklierkanker. Het culinaire evenement was een fantastisch succes, want gedurende de avond is er maar liefst € 202.291,- euro opgehaald!

Galadiner
Tijdens de avond genoten ruim 400 gasten van een fantastisch diner dat bereid werd door Michelin bekroonde chefs. Zij werkten allen belangeloos mee aan het evenement. Naast een overHEERLIJK diner vond ook een verloting en veiling plaats. De opbrengsten hiervan zijn volledig ten goede gekomen aan het goede doel.

Wicher Löhr
De aanleiding voor de vereniging om zich in te zetten voor het goede doel was de ontdekking van speekselklierkanker bij chef-kok en Alliance Gastronomique-lid Wicher Löhr van restaurant Het Koetshuis* in Bennekom. Het Taste4Life-event is georganiseerd in samenwerking met Patiëntenvereniging Speekselklierkanker en het Radboud Oncologie Fonds in Nijmegen.

Onvergetelijke avond
Wicher Löhr was zeer onder de indruk. ‘Kippenvel. Je weet niet wat de loterij en de veiling opbrengen. Als je dan ziet hoe enthousiast er wordt geboden, dan word je daar gewoon stil van. Indrukwekkend dat het door zoveel enthousiaste mensen wordt gesteund.’ aldus Löhr.

Woensdag 14 september 2016 - Bron: Heerlijk.nl