Thuis koken met driesterrenchef Jacob-Jan Boerma

Nieuws overzicht > Thuis koken met driesterrenchef Jacob-Jan Boerma

Dat driesterrenchef Jacob-Jan Boerma wel van een uitdaging houdt blijkt maar weer! Vanaf vandaag ligt het kookboek ‘Less is more’ in de winkel. In het kookboek staan waanzinnige, maar vooral makkelijke gerechten met foto’s gemaakt door Sacha de Boer. De uitdaging zit in het feit dat Boerma maximaal 8 ingrediënten per gerecht heeft gebruikt.

Pittige samenwerking
Het boek bevat een vijftig tal recepten waar elke thuiskok mee aan de slag kan. De foto’s in het boek laten zien wat het resultaat van een avond koken kan zijn. De Boer is trots op het boek wat met passie en een paar discussies tot stand is gekomen: Sacha de Boer: “Als hobbykok vind ik het belangrijk dat de recepten van Jacob-Jan voor iedereen goed te maken zijn. Daar hebben we af en toe een goeie discussie over gehad maar het is gelukt. Ik ben supertrots op het resultaat!”

Ambitieuze chef
Jacob-Jan Boerma opende in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. Een jaar later ontving hij zijn eerste Michelinster, in 2006 de tweede en in november 2013 ontving hij de felbegeerde derde Michelinster. 

Woensdag 7 oktober 2015 - Bron: Heerlijk.nl