Topchef verdwijnt van de buis

Nieuws overzicht > Topchef verdwijnt van de buis

Vijf seizoenen lang gingen sterrenchef Robert Kranenborg en culinair expert Julius Jaspers op zoek naar de ‘beste amateurkok van Nederland’ in het tv-programma Topchef. De serie was een enorm succes en verscheen iedere werkdag op RTL 5.

 

Helaas heeft RTL Nederland er toch voor gekozen na 3 jaar te stoppen met de kookserie. Het programma liep afgelopen seizoen terug in het aantal kijkcijfers, vandaar dat RTL Nederland deze beslissing heeft genomen.

 

Topchef werd meerdere malen in een nieuw jasje gestoken. Zo werd het duo in het laatste seizoen versterkt door vijftien andere sterrenchefs. De topchefs die hun culinaire kookkunsten lieten zien in het programma waren: Jonnie Boer, Ron Blaauw, Nico Boreas, Onno Kokmeijer, Martin Kruithof, Erik van Loo, Mario Ridder, Lucas Rive, Hans van Wolde, Jacob Jan Boerma, Paul van de Bunt, Moshik Roth, Jef Schuur, Marcel van Lier en Edwin Vinke.

 

Ondanks dat Topchef verdwijnt van de buis, laten de heren het hier niet bij zitten. MissetHoreca meldde dat zij al grootse plannen hebben gemaakt om samen een restaurant te openen in augustus. Waar de nieuwe eetgelegenheid zich zal vestigen, is nog niet bekend. 

Vrijdag 8 februari 2013 - Bron: MissetHoreca