Tweesterrenchef opent eigen noodle shop

Nieuws overzicht > Tweesterrenchef opent eigen noodle shop

Dat François Geurds niet stil zit blijkt maar weer. Na FG François Geurds**, FG Food Labs* en een samenwerking met Villa Thalia opent hij nu zijn eigen noodle shop. Dat klinkt in eerste instantie minder gastronomisch dan we van hem gewend zijn, maar Geurds zou Geurds niet zijn als ook dit concept tot in de culinaire puntjes is uitgedacht.

Stel je eigen (maaltijd-)soep samen
Op 28 september opent FG Noodle Shop haar deuren in de Rotterdamse Hofbogen. Je stapt binnen, pakt een mandje en je kiest je favoriete ingrediënten uit. Van deze ingrediënten bereidt de meesterkok vervolgens ter plekke een soep waarbij je je vingers aflikt. Voor slechts € 10,- eet je jouw buik rond.

De gezonde keuze is reuze
Er kan gekozen worden uit vijftien soorten noedels, een bijna even groot aantal soorten tofu, groenten als paksoi en choisam. Verder zijn er natuurlijk ook eieren, taugé, kip, garnalen en rundvlees van topkwaliteit. Voor Geurds is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij hem geen poeders in de bouillon. “Behalve lekker is deze soep ook nog eens heel gezond.” Ook zijn diverse dim sum te verkrijgen: vis, vlees en vega.

Wanneer gaan we?
Vanaf 28 september is FG Noodle Shop zes dagen per week geopend van 11:00 tot 19:00 uur. Geen tijd om daar aan tafel te schuiven? Geen probleem! Meenemen behoort gelukkig ook tot de mogelijkheden.

Vrijdag 21 augustus 2015 - Bron: HEERLIJK