Unieke Guestronomy Lunch in FRED* en De Gieser Wildeman*

Nieuws overzicht > Unieke Guestronomy Lunch in FRED* en De Gieser Wildeman*

Meesterkok Fred Mustert van Restaurant FRED* in Rotterdam en Meesterkok Rene Tichelaar van Restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos sloegen op zondag 17 maart 2013 hun handen ineen door een unieke Guestronomy Lunch te verzorgen in Restaurant De Gieser Wildeman*. De lunch was zo’n succes dat de heren besloten om het event nogmaals te organiseren. 


Unieke samenwerking

Dit keer wordt het event op zondag 14 april 2013 gehouden in Michelinster Restaurant FRED waar chefkok Rene Tichelaar dan te gast is. Beide chefkoks geven u een unieke beleving door drie van hun signatuurgerechten voor u te bereiden, begeleid door een wijnarrangement. 

Meesterkok Fred Mustert behoort al jaren tot de top van de Nederlandse gastronomie. Mustert bereidt duo-gerechten met eerlijke, rijke en waar mogelijk regionale ingrediënten. Meesterkok Rene Tichelaar omschrijft zijn kookstijl als Frans-mediterraans met de nadruk op de Franse invloeden.
 

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
 

13.00 uur aanvang met een glas champagne
13.30 uur start Guestronomy Lunch waarbij Rene Tichelaar de aftrap doet met zijn drie signatuurgerechten, geëvenaard door de drie signatuurgerechten van Fred Mustert.
 

De gerechten worden begeleid door een wijnarrangement, speciaal samengesteld door Ron Verhage en Danny Dwarswaard, sommeliers van Restaurant FRED en De Gieser Wildeman.
 

Kosten
De kosten voor het event bedragen € 110,- per persoon voor het menu inclusief aperitief en koffie of thee met friandise. Het begeleidende wijnarrangement kost € 55,- per persoon.
 

Reserveren
Wilt u dit event op 14 april 2013 absoluut niet missen? Reserveer dan snel, want er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
 

Reserveren kan uitsluitend telefonisch via:
Restaurant FRED 010 – 21 20 110
Honingerdijk 263-265, Rotterdam 

Vrijdag 5 april 2013 - Bron: HEERLIJK