Vanaf morgen weer tien dagen dineren voor een prikkie

Nieuws overzicht > Vanaf morgen weer tien dagen dineren voor een prikkie

Morgen is het zo ver, dan begint de HEERLIJK10Daagse voor de negende keer! Het liefst zouden we elke avond op topniveau willen eten en dat kan gedurende deze tien dagen tegen een zacht prijsje. Tot en met 29 mei lunch je voor 22,50euro en dineer je voor 27,50 euro prinsHEERLIJK in de beste restaurants op Hollands grondgebied. Voor tien euro extra eet je zelfs op sterrenniveau en voor twintig euro extra op tweesterrenniveau.

Garantie voor kwaliteit

De ingrediënten in de driegangenmenu's worden beslist niet aangepast aan de lagere prijs en de service zal tevens hetzelfde niveau als gewoonlijk behouden tijdens deze tien dagen. Voor beduidend minder geld lunch of dineer je tijdens HEERLIJK10Daagse dus op hetzelfde hoge niveau als de rest van het jaar in de door HEERLIJK.nl geselecteerde toprestaurants. Geen andere organisatie die tegen dit tarief deze kwaliteit kan garanderen.

Nog niet gereserveerd?

Het is nog niet te laat! Er zijn nog plekken beschikbaar bij verschillende toprestaurants, dus sla je slag. Laat je verwennen en maak gebruik van de HEERLIJK10Daagse met deelnemende toppers waaronder: Parkheuvel** (Rotterdam), Merlot (Amersfoort), Apicius* (Bakkum), Niven* (Rijswijk), La Providence (Baarle-Nassau), Élevé* (Leeuwarden), Brasserie Bakboord (Almere), Calla’s* (Den Haag), De Zevende Hemel (Groningen), De Goudplevier (Peize), De Bokkepruik* (Hardenberg), La Boheme (Maastricht), Wolfslaar* (Breda), Oesterbeurs (Yerseke) en O Mundo* (Wageningen).

Gasten kunnen een reservering plaatsen via www.heerlijk.nl/10daagse

Donderdag 19 mei 2016 - Bron: HEERLIJK.nl