Wat is er dit weekend te doen? CULINAIRE PARADE!

Nieuws overzicht > Wat is er dit weekend te doen? CULINAIRE PARADE!
Dit weekend zijn wij te vinden in Rotterdam en Amsterdam! Komen jullie gezellig langs?!

CULINAIRE PARADE * ZATERDAG 31 OKTOBER * ROTTERDAM & AMSTERDAM

Rotterdam, 29 oktober. De Nederlandse gastronomie laat van zich horen. Met potten, pannen en spandoeken trekken topchefs met hun brigades komende zaterdag dwars door Rotterdam en Amsterdam.

De culinaire mars is geen protestbetoging. De Nederlandse gastronomie heeft niets te klagen, de Nederlandse gastronomie heeft wat te vieren. De Nederlandse gastronomie staat aan de vooravond van HEERLIJK10DAAGSE.

Om aandacht voor dit evenement te vragen verschenen eerder pop-up tafels op de Dam, het Binnenhof en de Koopgoot met sterrenchefs als Erik van Loo en Fred Mustert. Dit jaar zal een culinaire parade door de stad trekken. De route voert langs deelnemende restaurants aan de HEERLIJK10DAAGSE. Onderweg zal er worden getrakteerd op luxe hapjes. Pers en publiek krijgen zo een preview van de HEERLIJK10DAAGSE.

Tijdens HEERLIJK10DAAGSE, van 6 tot en met 15 november, luncht het publiek voor 22,50 euro per persoon en dineert het voor 27,50 euro per persoon prinsHEERLIJK in de allerbeste restaurants van Nederland. Voor tien euro extra eet het zelfs op sterrenniveau en? voor twintig euro extra op tweesterrenniveau?. Niet gelijk denken dat de ingrediënten in deze driegangenmenu's worden aangepast aan de lagere prijs of dat de service aanzienlijk anders zal zijn. Voor minder geld luncht of dineert het tijdens de? HEERLIJK10DAAGSE op hetzelfde hoge niveau als de rest van het jaar. Geen andere organisatie die tegen dit tarief deze kwaliteit kan garanderen dan HEERLIJK. 

Programma Rotterdam:
12:00 verzamelen bij de Erasmusbrug
12:15 uur fotomoment Erasmusbrug (buiten bij restaurant Prachtig)
12:30 start parade door centrum Rotterdam
14:00 einde

Programma Amsterdam:
16:00 verzamelen bij restaurant Van Vlaanderen (Weteringschans 175, 1017 Amsterdam)
16:15 uur fotomoment (buiten bij restaurant Van Vlaanderen)
16:30 start parade richting P.C. Hooftstraat
18:00 einde
Vrijdag 30 oktober 2015 - Bron: Heerlijk