De Loohoeve

Culinaire ervaring met een 4-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
€ 38.50 € 55.00Te reserveren tot 29 juni 2017
Originele prijs € 55.00
Korting 30%
Je voordeel € 16.50

Geniet van pure, heldere smaken in een HEERLIJK 4-gangendiner voor maar € 38,50


In het Drentse Schoonloo, in de driehoek Assen - Emmen - Hoogeveen, vind je het veelbelovende restaurant De Loohoeve. Wanneer je geniet van een menu bij dit restaurant, zorgen kooktalenten Marleen en Jeroen Brouwer ervoor dat jouw culinaire ervaring onvergetelijk wordt. Je geniet namelijk van de meest (h)eerlijke en regionale producten, en dat in een laagdrempelige sfeer.


De chefs hebben ervaring opgedaan in topzaken in binnen- en buitenland en hebben dit vertaald in een eigen stijl: creatieve smaakvolle gerechten met pure smaken die plezier brengen.


Dat je bij De Loohoeve kunt genieten op topniveau is niet onopgemerkt gebleven door de culinaire critici. Zo heeft De Loohoeve binnen één jaar 14 Gault&Millau punten behaald en staat het restaurant ook nog eens in de Lekker gids. Niet voor niets behoort dit restaurant tot de beste van Drenthe.


Ook graag genieten van een HEERLIJK 4-gangendiner? Reserveer snel een tafeltje voor maar € 38,50!



  • Te reserveren t/m 29 juni 2017

  • Te gebruiken op dinsdag t/m donderdag

  • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Hoofdstraat 20
9443PA Schoonloo
Nederland
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    10

    Jacqueline bos

    Het was een beleving het diner. In een woord heerlijk en helemaal af. Zalige smaken en geen avondvullend programma. Gewoon snel maar toch beheerst verliep de avond in bogel vlucht. Zeer vriendelijke jonge bediening maar met kennis van zaken.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 mei 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    7.8

    Joke

    Verfijnde smaken en combinaties. Mooi geserveerd in amuse hapjes. De bediening is goed op de hoogte van wat er geserveerd wordt. Er kan een wijnarrangement passend bij de gerechten. Dit keer niet gedaan. Kaasplank is verfijnd en goede opbouw in smaken. Jonge mensen met verstand van lekker en exclusief eten en zeker niet te duur. Nu nog wat aandacht voor de aankleding; het blijft formeel. Iets meer warmte, licht en comfort, verse bloemen op tafel zal de ambiance van uit eten gaan versterken.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 mei 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    8

    Elisabeth bos

    het eten is erg lekker en vooral mooi opgediend...Het is geen restaurant voor eten om een maaltijd naar binnen te krijgen maar een avond uit als een belevenis..De 4 gangen van het menu waren niet genoeg om de jonge mensen te voeden dus we hadden twee supplementen nodig .....De bediening is aardig en het kaasmeisje ook ter zake kundig het is wel een les die ze afdraaien dus echte vragen als welke zuring end hoef je niet te stellen...Service ivm allergie en voorkeur ook prima .!!!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 april 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    8.5

    Pieter J J Burger

    Prima plaats om te vertoeven, fijne en goede service, goede toelichting en nog heerlijk gegeten en gedronken, ietwat prijzig, maar wel waar voor geld
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    27 april 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    8

    Martin van den Bor

    Bediening echt mijn complimenten, wisten de gerechten en de wijnen goed uit te leggen en wisten waar ze het over hadden.. De gerechten waren erg mooi van opmaak, maar de wijn- spijs combinatie vond ik niet bij alle gerechten even lekker.
    7
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 april 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    10

    J.G. Suelmann

    Heerlijk gegeten in een stijlvol restaurant met charmante, vriendelijke en zakenkundige bediening. Komen zeker weer terug!!!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 maart 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    10

    Diny Van geel

    Heerlijk gegeten en fijne bediening
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    23 maart 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    7.8

    Alphons Van noort

    Een fijne avond met mooie amuses en heerlijke gerechten wij hebben wijnarrangement genomen maar wel wat vraagtekens bij fe kwaliteit van de wijn 8 euro per glas staat niet in verhouding met de kwaliteit van de wijn Niet slecht maar kan wel beter.Service van gastvrouw heel prettige Het was een fijne avond
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 maart 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    9

    Annet Hessels

    Het eten was verrukkelijk, over alles was nagedacht qua smaken en texturen en niet alleen omdat het er dan leuk uitziet, maar omdat het heerlijk bij elkaar is!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 maart 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    9

    Sjoerd Dijkstra

    Sfeervol en smakelijk.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 maart 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    7.5

    Marion Boerakker

    Heerlijk gegeten bij de Loohoeve. Zeker een aanwinst voor (noord) Drenthe. De bediening was wisselend. Hele enthousiaste dames, maar ook een enkeling die niet wist hoe hij met op- en aanmerkingen moest omgaan. Zo vonden wij bij het eerste gerecht de wijn (Fledermaus) wegvallen bij het gerecht. Toen wij dit opmerkten werd er alleen gezegd: 'dit hebben we nog nooit gehoord'. De wijn op zich was trouwens erg lekker, maar niet in combinatie met het gerecht, vonden wij. Later, ik dacht bij de gnocchi, waren er kruimels van ganzenlever. Echt jammer van de ganzenlever want deze was niet te proeven in het geweld van smaken. Toen wij dit aan de bediening melden, bij de vraag hoe het gesmaakt had, werd hier helemaal niet op gereageerd. De meringue met kippenlever en kersen die als amuse geserveerd werd, was uitmuntend , mooie smaken en texturen, misschien wel het lekkerst cq meest bijzondere gerecht van die avond. Al met al een heerlijk avondje uit.Wij komen zeker weer terug!
    8
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 maart 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    9.5

    Wesley Scheggetman

    Echt heerlijk gegeten en fijne avond gehad!! Erg vriendelijke bediening en het eten absoluut Michelin waardig!! We komen zeker terug!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    27 februari 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    9.3

    A Lesschen

    Zeer gastvrij onthaal, zeer correcte bediening en uitleg van de gerechten. Gerechten zeer smaakvol met verrassende elementen. Prachtige opmaak van het bord!
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    25 februari 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    9.5

    Willie van de Kerkhof

    Heerlijk gegeten. Kleurrijke gerechten met aparte smaakcombinaties. Bij 1 gerecht overheerste de garam masala iets, maar verder geen commentaar. Vriendelijke bediening met kennis van de gerechten, die bijdroegen aan een open en ontspannen sfeer. Verder hebben ze een goede sommelier want de keuze van de wijnen in het wijnarragement was uitstekend. Zeker een aanrader.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 februari 2017
  • BIGGO (Het Kasteel van Rhoon)
    10

    Marco en Jeannette Vonck

    Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen, prachtige gerechten smaakvol opgediend.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 februari 2017
Pagina 1 of 14
    Geen aanbiedingen
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer