Den Haag in de ban van gratis sterrengerechtjes

Nieuws overzicht > Den Haag in de ban van gratis sterrengerechtjes

Duinrell
De bezoekers van Duinrell werden op woensdagmiddag 21 mei wel heel aangenaam verrast. Zij mochten plaats nemen aan de HEERLIJK pop up tafel en genieten  van sterrengerechtjes van restaurant Savelberg*. Chef-kok Gijs Verbeek trakteerde voorbijgangers in het pretpark op culinaire hoogstandjes. Dit deed hij ter promotie van de HEERLIJK10Daagse die vrijdag van start gaat waar restaurant Savelberg* aan deelneemt.

Scheveningen
Bij de eerste doorkomende zonnestralen werden ook de Scheveningse badgasten verrast door een pop up tafel waar topchefs ter promotie van de HEERLIJK10Daagse gerechtjes uit deelden. Twee blij verraste dames werden door sous-chef Barney van Elswijk (restaurant Villa La Ruche) getrakteerd op een gegrilde makreel met verschillende bereidingen van Pure Tazed tomaten, geitenkaas, quinoa en een crème van avocado.

Vandaag zullen (sterren)chefs Rik Jansma (Basiliek*), Michel van der Kroft (’t Nonnetje*) en Gerwin Dooijeweerd (Ratatouille) gratis gerechtjes uitdelen aan bezoekers van het onderwater panorama in het Dolfinarium!

HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse kan men genieten van een 3-gangen lunch voor slechts € 20,-* en een 3-gangen diner € 25,-*. Restaurants in het bezit van een Michelinster(ren) rekenen €10,- toeslag per ster.
De HEERLIJK10Daagse is van 23 mei t/m 1 juni.

Landelijk kunnen smulpapen genieten bij zaken als: Aan de Poel** (Amstelveen), De Bottermarck (Kampen), ‘t Amsterdammertje* (Loenen a/d Vecht), Vis&Ko (Haarlem), Boeuf La Roche (Maastricht), De Groene Lantaarn* (Zuidwolde), De Gevangentoren (Vlissingen), De Thai (Utrecht) Élevé* (Leeuwarden), Volt (Amsterdam) en Parkheuvel** (Rotterdam). Via www.heerlijk10daagse.nl kan gereserveerd worden.

 

Donderdag 22 mei 2014 - Bron: HEERLIJK