JRE-Nederland verwelkomt 5 nieuwe leden!

Nieuws overzicht > JRE-Nederland verwelkomt 5 nieuwe leden!

Op 16 april j.l. vond het jaarlijks JRE pers- & partnerdiner weer plaats. Dit keer was De Vrienden van Jacob* het decor van de prachtige presentatie!

Elk jaar worden de nieuwe leden van JRE-Nederland voorgesteld aan de pers en haar partners. Dit jaar was Alain Alders, chef-kok van De Vrienden van Jacob*, gastheer van deze ‘gastronomische kennismaking’.

Ter ere van het 25 jarig jubileum van JRE-Nederland was het complete internationale bestuur van JRE - Jeunes Restaurateurs (22 sterren chefs uit 14 landen, onder voorzitterschap van Ernesto Iaccarino, Don Alfonso**, Italië) naar Nederland afgereisd om bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig te zijn.

Na een korte introductie door Rik Jansma, voorzitter van JRE Nederland van internationale JRE projecten, werden er maar liefst 5 nieuwe leden voorgesteld. Met deze nieuwe leden telt de vereniging nu 37 leden. Rik Jansma heeft verschillende projecten opgezet zoals, ‘Dining with the Stars’, een project waarbij 40 (inter)nationale JRE chefs gedurende 3 maanden een week lang op de Malediven of Zanzibar hebben gekookt, de reis waarbij 50 JRE chefs en partners een culinaire tocht gemaakt hebben door Zuid-Amerika. Wij stellen de nieuwe leden graag aan je voor:

Sillyfox
Joppe Sprinkhuizen
N.C.B. Laan 52h, 5462 GE Veghel

‘T Pakhuus
Boy Schuiling & Felicia Siebert
Haven 8, 1792 AE Oudeschild

Bentinck
Peter-Paul Swijnenburg
Drostestraat 12, 3958 BK Amerongen

Villa Ruimzicht
Bjorn Massop
Ruimzichtlaan 150, 7001 KG Doetinchem

Orangerie de Pol
Rick & Kim vd Broek
Hulleweg 2, 7004 GG Doetinchem

Tijdens dit bijzondere diner presenteerden de nieuwe leden zich niet alleen persoonlijk, maar ook culinair. Iedere gang werd door een van de chefs gekookt. LFE serveerde een glas Pommery Apanage Rosé tijdens het aperitief terwijl Résidence, Verlinden Drink & Discover, Kwast en Jacobus Boelen tekenden voor de wijn-spijscombinaties. Waters van S.Pellegrino, glaswerk van Riedel en ter afsluiting de espresso’s van Nespresso en thee van Newby Tea.

Rik Jansma is van alle markten thuis. Hij is niet alleen voorzitter, maar is ook nog chef-kok bij het Michelinster-restaurant Basiliek*. Hier presenteert hij het eten in een zorgvuldig uitgebalanceerd menu, zodat alle smaakpapillen HEERLIJK gestimuleerd worden. Wil jij dit ook ervaren? Reserveer dan nu een gastronomische ervaring tijdens een fantastisch 5-gangendiner inclusief zes amuses voor maar € 39,50 per persoon! Meer weten? Klik hier!


Donderdag 26 april 2018 - Bron: JRE Jeunes Restaurateurs