Basiliek*

Fantastische Michelinster-ervaring van vijf gangen incl. zes amuses

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 39.50 € 75.00Te reserveren t/m 22 december 2018
Originele prijs € 75.00
Korting 47%
Je voordeel € 35.50

Fantastisch 5-gangendiner inclusief zes amuses voor maar € 39,50 per persoon!


Gelegen aan de Vischmarkt in het culturele centrum van Harderwijk ligt het alom geroemde restaurant Basiliek. De moderne inrichting en de persoonlijke aandacht geven duidelijk aan dat over elk facet van het restaurant is nagedacht. Ook het eten wordt gepresenteerd in een zorgvuldig uitgebalanceerd menu, zodat alle smaakpapillen HEERLIJK gestimuleerd worden. 


Dit is te danken aan chef-kok Rik Jansma, die al tien jaar aan het roer staat van dit sterrestaurant, en hij heeft ook nu weer een gastronomische ervaring klaar staan voor de echte liefhebbers. De keuken heeft veel invloeden van de internationale en mediterrane keuken. Bij Basiliek kan je romantisch of zakelijk HEERLIJK eten in een relaxte en gezellige ambiance.


TIP: vraag naar het zorgvuldig uitgekozen wijnarrangement! Het team zal je verrassen met de meest bijzondere wijnen die, net als de menukaart, per seizoen veranderen.


Wacht niet langer en laat je verwennen met een 5-gangendiner & zes amuses voor slechts € 39,50 per persoon!



  • Te reserveren t/m 22 december 2018

  • Te reserveren van dinsdag t/m zaterdag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere cadeaubonnen en acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu!
Stap 1/3
Vischmarkt 57L
3841BE Harderwijk
Nederland
8.8 10 1 Zeer goed
8.9
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • Basiliek*
    9.3

    A. de V.

    Tot gauw weer!
    10
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    8 november 2018
  • Basiliek*
    9

    X

    Lekker gegete, prima service en gastvrijheid
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    3 november 2018
  • Basiliek*
    9.5

    Van Essen

    Heerlijk vondje uit. Vriendelijke en kundige bediening, heerlijke gerechten die in het goede tempo op tafel verschenen. Muziek aan zodat je niet de conversatie vd tafel naast je woordelijk hoort, en ook niet te hard zodat je zelf ook een gesprek kunt voeren. Wij hebben genoten!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 november 2018
  • Basiliek*
    9

    FN5765

    We hebben genoten van de sfeer, de gastvrijheid en het mooi opgemaakte heerlijke eten.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 november 2018
  • Basiliek*
    8.8

    Ella Wijsman en Wouter Molendijk

    Prachtig en heerlijk eten! Fijn dat er zoveel vis werd gepresenteerd. Wijn (8,5 euro per glas) en water wel duur. De inrichting van het restaurant is functioneel, niet opvallend. Wel leuk zijn de ronde tafels en het zitje boven. Misschien nog iets meer doen met bloemen of kunst? Hartelijk bedankt voor de bijzondere gerechten en goede service!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 november 2018
  • Basiliek*
    9.3

    Iris Puijk

    Het was weer echt genieten, van de sfeer, het eten, het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. We hebben een heerlijke smakelijke avond gehad.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    31 oktober 2018
  • Basiliek*
    9

    H.J. Strijkert

    Ons eerste bezoek aan de Basiliek en we hebben er spijt van dat we dit restaurant niet eerder hebben ontdekt. Ondanks het feit dat we gebruik maakten van de aanbieding via Heerlijk.nl was in niets te merken dat de behandeling en het eten anders was dan gasten die ´het volle pond´ moesten betalen. Alles was prima verzorgd en we komen hier in de toekomst zeker vaker terug, ook zonder aanbieding. Helemaal top was het feit dat ik geen keus kon maken uit de uitgebreide wijnkaart en dit heb overgelaten aan de chef en bij het afrekenen bleek dat de door hem aanbevolen - heerlijke - wijn één van de goedkoopste wijnen op de kaart was. Hij had de vrijheid om een veel duurdere wijn op tafel te zetten maar maakte daar geen misbruik van, klasse!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 oktober 2018
  • Basiliek*
    10

    Mila & Jan

    de ontvangst was vriendelijk, de ambiance is er gemoedelijk. Het eten voortreffelijk met mooi op elkaar afgestemde smaken. De bediening was ook zeer vriendelijk en gaf bij elk gerecht de nodige uitleg. Kortom, wij hebben zeer genoten deze avond en kunnen iedereen de Basiliek aanraden.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 oktober 2018
  • Basiliek*
    9

    JW

    Fijn restaurant met heerlijk eten.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    5 oktober 2018
  • Basiliek*
    10

    Jos van Tuijl

    Soms kom je een culinaire parel tegen. In Harderwijk hebben we er met De Baseliek weer een gevonden !! Op een schaal van 1 tot 10 scoren ze op alle fronten een 11. Culinair, gastvrijheid, bediening ... alles klopt. Een grandioze avond in een toprestaurant gehad.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    23 september 2018
  • Basiliek*
    10

    Johan Van Eik

    In het centrum van Harderwijk in een fraai en stijlvol restaurant heerlijk gegeten. De ontvangst, het culinaire diner en de bediening waren geweldig. Komen zeker nog een keer heerlijk dineren.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 september 2018
  • Basiliek*
    9

    W de Vries

    Een laagdrempelig, maar hoogwaardig restaurant met vriendelijke medewerkers die een smaakvol en verrassend vijfgangendiner serveren!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2018
  • Basiliek*
    9

    Menno

    Plezierige avond gehad Baseliek Mogelijk ook door een voor een woensdagavond goed bezocht restaurant Uiterst gastvrij en hartelijk ontvangen. Heerlijke amuses en gerechten die er allemaal als kunstwerkjes uitzien en begeleid door mooie passende wijnen. Herkenbare streekproducten van voortreffelijke kwaliteit en heerlijk bereid. Een geweldig mooi kaasplankje met een ongekende grote variatie aan soorten en smaken. En na een bijzonder smaakvol desert als afronding koffie met een serie zoete lekkernijen. Helemaal af. Een puntje van aandacht koffiekopjes niet voorverwarmd en de tafeltjes bij de lange bank wat dicht op elkaar.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2018
  • Basiliek*
    10

    Nicole

    Geweldige avond gehad bij de Basiliek. Het eten was heerlijk. De bediening had alles goed onder controle. Er heerstte een oase van rust. Je kon goed met elkaar praten. De kok kwam af en toe ook even aan tafel. Zeker voor herhaling vatbaar!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 september 2018
  • Basiliek*
    10

    Anita Boone

    Super lekker gegeten
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 september 2018
Pagina 1 of 36
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer