Picknicken met sterchef Alain Alders

Nieuws overzicht > Picknicken met sterchef Alain Alders

Alain Alders van restaurant De Vrienden van Jacob* neemt zijn gasten mee op een culinaire beleving in de natuur. Op 14 juni staat de chefkok klaar met een uitgebreide picknick in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De gasten stappen bij het restaurant in Santpoort-Noord op de fiets richting het park. Zij worden begeleidt door een boswachter van Natuurmonumenten. Onderweg vertelt de boswachter allerlei weetjes over de natuur en brengt hij de gasten naar een prachtig plekje in de duinen, waar Alain Alders en zijn team klaarstaan met een picknick.

Unieke belevenis
‘’Het is voor het eerst, dat wij gasten deze unieke mogelijkheid bieden. Samen met Natuurmonumenten hebben wij het mooiste plekje van het Nationaal Park uitgekozen. Het wordt zeker weten een speciale belevenis!’’ – Aldus Alders

Meer info en reserveren
De picknick vindt plaats op zaterdag 14 juni. Om 12:00 vertrekt de boswachter samen met de gasten vanuit restaurant per fiets naar het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Reserveren kan via 023-512 1800 of via info@devriendenvanjacob.nl. De kosten bedragen € 75,- incl. gebruik van een fiets, dranken en de picknick zelf. 

Donderdag 5 juni 2014 - Bron: HEERLIJK