4-gangenlunch
4-gangenlunch
ALL-IN 5-gangendiner
ALL-IN 5-gangendiner

't Ganzenest

Delftweg 58 a 2289 AL Rijswijk Nederland
Chef
Erik Tas
Sommelier
Max Leenders
Maître
Kaj Velleman
HEERLIJK Top 500

Gastheer en chef-kok is Erik Tas. Eerder werkte hij als sous-chef in toprestaurants als Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam en ’t Ganzenest in Rijswijk.

In restaurant Bij Erik heeft onze chef-kok al laten zien hoe hij culinaire kwaliteit en persoonlijke aandacht met zijn eigen stijl weet in te vullen. Niet voor niets kreeg hij hiervoor al jarenlang de Michelin Bib Gourmand-erkenning en sinds 2022 werd hij beloond met een Michelinster!

In ’t Ganzenest zet hij deze authentieke allure en toegankelijke kwaliteit voort, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Niet alleen als restaurant, maar ook als klein hotel en locatie voor trouwerijen, evenementen en vergaderingen. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het onze gasten helemaal naar de zin te maken. 't Ganzenest beschikt sinds 2022 over 1 Michelinster. 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 1 Michelinster 15.5 | Gault&Millau Plek 68 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras Huisdieren welkom
Sfeerwoorden
Industrieel Landelijk Romantisch Stijlvol Zakelijk
Keuken
Internationaal Frans
Reviews
9
Eten
8.7
Service
8.8
Zeer goed
99
8.5
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
Meer over 't Ganzenest