HEERLIJK.nl

Laatste reviews

8.5
De Saffraan Amersfoort 24 maart 2010
Heerlijk gegeten, de moeite waard. Eigenlijk hadden we de km zo ver in gevuld dat we eindelijk een keer ergens anders zouden eten dan in Amersfoort, maar het was zeker de moeite waard.
In augustus op het dek, nu binnen, was toch echt heel anders. Wel 2 dezelfde gerechten als in de zomer, maarja, als het lekker is, dan is het lekker!
Als horeca mensen onder elkaar ook nog gezellig een wijntje gedronken, wel jammer dat de chef zijn neus niet even liet zien....
Ook zonder heerlijk dinsdag, een aanrader om heen te gaan!
  • 8
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9.25
La Enoteca Rotterdam 24 maart 2010
Een heerlijke verassing in een voor ons onbekend restaurant! Prima kwaliteit, mooie ruimte, heerlijke wijnen en goede service en vriendelijk personeel. De wijnen combineerde goed met het eten. Heel fijn dat er valet-parking is. Wij komen hier zeker nog eens terug!
 
  • 9
    Eten
  • 10
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.25
23 maart 2010
De eerste Heerlijk Dinsdag in Sophia gegeten. We worden vriendelijk welkom geheten en gaan rustig zitten aan de bar onder het goedkeurend oog van Sophia Loren. Deze, inmiddels  75 jarige schone, heeft zelf in 1971 een kookboek op de markt gebracht en we zijn benieuwd of het vergassingsmenu, zowel normaal als vegetarisch met vis, de kunsten van Sophia kan evenaren. We zaten op de hoek van de bank, voor onze lengte gemakkelijk maar ik kan me voorstellen dat kleinere mensen wat moeite hebben met de diepte van de bank. (Daar is overigens aan gedacht door kussentjes op de bank te leggen in (hopelijk) imitatie bont).’ We kozen voor een bijpassend wijnarrangement en waren per persoon 25euro hiervoor extra kwijt (overigens meer dan waard). Amuse, voorgerecht en soepje waren voortreffelijk en geheel goed af met de wijn. Hoofdgerecht was lekker en op leisteen. “Gezellig het lijkt Little House on the Prairie wel!” Vis en piepkuiken waren van goede portie, de pasta en artisjok(je), maar nou is het geen artisjokken seizoen meer (mei/juni tot september/oktober), was even zoeken maar wel erg gezellig.Een zeer geslaagde avond, prima met de bijpassende wijnen. (Je kan het overigens zo duur maken als je zelf wil).Het leuke van Heerlijk Dinsdag is dat je ergens komt waar je normaal niet zo snel naar binnen zou stappen. Wij zijn in ieder geval van plan om elke twee weken te gaan.
  • 9
    Eten
  • 8
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9
Basiliek Harderwijk 23 maart 2010
eten en wijn was grandioos kan niets anders er over vertellen
 
 
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8
Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam 18 maart 2010
Bijzonder lekker(apart)gedineerd bij Paul van Waarden,voor herhaling vatbaar.
 
Attent dat wij een drankje aangeboden kregen ter ere van Mila,s geboorte.
 
Snel tot ziens.
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
9
Mimosa Rotterdam 17 maart 2010
Gastheerschap is meesterschap, ja gestolen. Perfecte heerlijk avond, ik heb genoten en wat een service. Een manco ! een rolstoeler kan niet naar het toilet, hele lange steile trap naar beneden , maar bij cafe Rembrandt mag je van de aardige buurvrouw wel naar haar toilet en jawel gratis. Ik vond dit niet zo leuk maar uiteindelijk viel het mee. Bedankt buurvrouw van restaurant Mimosa.
Ik kom zeker terug eerst voor een drankje bij de buurvrouw en daarna heerlijk genieten bij Mimosa.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8.75
De Gieser Wildeman Noordeloos 17 maart 2010
Onze eerste ervaring met Heerlijk Dinsdag en meteen een goede. Dicht bij huis maar nog nooit van gehoord zijn we dinsdagavond naar De Gieser Wildeman gereden.
Prachtig pand met een mooie inrichting, en makkelijk te vinden.
We hebben heerlijk genoten van het menu met bijpassende wijnen, die perfect waren uitgezocht door de nieuwe sommelier.
Service is uitstekend, zeker voor herhaling en referentie vatbaar.
  • 9
    Eten
  • 10
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9.25
15 maart 2010
Eigenlijk wisten wij het al, De Zwetheul is TOP!
We kwamen binnen en het gevoel dat het klikt is er meteen, aan alles is gedacht en je bent hier echt een gast. De service, zoals je dat eigenlijk alleen in het buiteland tegenkomt, is hier gewoon. Heerlijk zoals je je hier op je gemak voelt. Aan niets blijkt dat je voor een "voordeel menu"komt. Natuurlijk kom je door o.a. de wijn wat duurder uit. Maar dat weet je van tevoren. Nee, wij houden niet van overdrijven, maar het was zo geweldig. De gerechten zijn uitgebalanceerd en van een geweldige kwaliteit, het water loopt ons nu alweer door de mond.
 
Wij wensen Mario en zijn brigade heel veel succes en een mooie toekomst.
Ons ziet hij terug aan de chef's table, iets wat je één keer moet doen, als je tenminste een liefhebber bent.....
  • 9
    Eten
  • 10
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.75
11 maart 2010
Op dinsdag 9 maart bij Sophia in Amsterdam Zuid gegeten. Wat een feest! Een heerlijk 4 gangen diner met goede wijnen en de bediening was voorkomend en kundig. We waren echt positief verrast en komen hier zeker terug!
  • 9
    Eten
  • 8
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
7.75
La Enoteca Rotterdam 10 maart 2010
De amuses waren apetijtelijk
Het voorgerecht met rauwe vis was top
Het tussen gerecht was bovengemiddeld maar
het hoofdgerecht Iberisch varken was minder
 
Bij een vervolg bezoek zullen we niet meer gaan voor een wijn arrangement (duur) maar voor een wijn uit de kaart.
  • 7
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
9.5
Karel V Utrecht 5 maart 2010
Op 16 februari voor de eerste keer gebruik gemaakt van heerlijk Dinsdag. Vanaf de ontvangst t/m het afscheid een kostelijke avond beleefd. Het was meer dan de moeite waard. De zeer vriendelijke en gastvrije heren en dames van de bediening gaven goede adviezen en hebben ons verleid tot een uitgebreidere versie. Alleszins de moeite waard. Wij waren die avond niet de enigen, ik telde nog 5 andere tafels, die het Heerlijk Dinsdag menu namen. Zeer genoten en voor herhaling vatbaar. 
  • 10
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
10
HFSLG Bosch en Duin 5 maart 2010
2e Heerlijk dinsdag ervaring achter de rug. Heerlijk gegeven bij 'De Hoefslag'. We zijn enorm verwend in alle aspecten, service, fine dining, gezelligheid en ambiance. Heerlijk om zo onverwacht ergens te eten. De Hoefslag heeft een Michelin ster en dat was wel duidelijk! Helemaal super
  • 10
    Eten
  • 10
    Service
  • 10
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
7.5
La Enoteca Rotterdam 3 maart 2010
Dinsdag gegeten bij la enoteca geweldig wat een verassing, iets te veel lawaai door de hoge plafonds ,leuk dat onverwachte,om te eten bij een onbekende zaak.
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 7
    Gastvrijheid
7.5
La Enoteca Rotterdam 3 maart 2010
Dinsdag gegeten bij la enoteca geweldig wat een verassing, iets te veel lawaai door de hoge plafonds ,leuk dat onverwachte,om te eten bij een onbekende zaak.
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 7
    Gastvrijheid
7.25
Divinatio Utrecht 2 maart 2010
men deed hun best, jammer dat er geen gevolg was gegeven aan onze (opgegeven) wensen
  • 7
    Eten
  • 7
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid