De Eetalage

Voor ieder wat wils

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

In het centrum van Haaksbergen vind je aan de Blankenburgerstraat het gezellige restaurant De Etalage. Bij binnenkomst zal het team zorgen dat het je aan niets ontbreekt! Bij De Etalage geniet je van internationale gerechten met producten uit de streek. De keuken kookt met de seizoenen mee, waardoor de menukaart altijd verrassend blijft.


Vanuit de open keuken komen de heerlijke geuren je al tegemoet! Of je nu kiest voor een ambachtelijke schnitzel of een malse runderentrecôte, er is voor ieder wat wils! Tip: bij mooi weer kun je heerlijk genieten op het unieke tuinterras.  • De Nederlandse Restaurantkaart heeft een waarde van € 20,- en is eenmalig in zijn geheel in te wisselen bij de daarvoor aangesloten restaurants.

  • Reserveren gaat op beschikbaarheid van het restaurant.

  • Per reservering kan maximaal 1 restaurantkaart verzilverd worden.

  • Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.

  • De minimale besteding per tafel moet € 40,- zijn.

  • Een reservering is alleen geldig via heerlijk.nl/restaurantkaart.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Blankenburgerstraat 11 A
7481EA Haaksbergen
Nederland
    Geen reviews