Rose Garden

Fantastisch 3-gangenmenu met Aziatische smaken

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

In het Gelderlandse Barneveld vind je bistro Rose Garden. Al dertig jaar staan zij hier symbool voor de Aziatische keuken. Rocky Pang brengt de Chinese keuken naar een nieuw level! Hij leerde drie jaar lang het vak bij sterrenchef Ron Blaauw in Amsterdam. Hier hielp hij bij het opzetten van Ron Gastrobar Indonesia en heeft hij Ron Gastrobar Paris opgezet als bedrijfsleider. Deze ervaring nam hij mee naar de Rose Garden, waar hij het stokje van zijn vader gaat overnemen.


Rose Garden is een Aziatische bistro waar je naast Chinese ook Japanse en Indonesische specialiteiten kunt proeven. Persoonlijkheid en gastvrijheid zijn voor het restaurant belangrijke kernwaarden. Hier weten ze niet alleen welke gerechten of wijnen bij elkaar passen, maar ook waar jij als gast behoefte aan hebt. Ga snel een keer langs, en ervaar deze fantastische keuken!


 

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Schoutenstraat 26
3771CJ Barneveld
Nederland
10 1 Uitmuntend
9.5
Eten
9.5
Service
9
Sfeer
9.5
Gastvrijheid
 • 9.75

  Paulien Blass-Beitler

  Heerlijke en zeer smaakvolle gerichten. Liefdevolle bediening. Rekening gehouden met allergie en glutenvrije gerechten. Chapeau!
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  19 mei 2019
 • 9

  Fred Assink

  Aan de uitstraling aan de buitenkant kan nog best wat verbeterd worden. Maar eenmaal binnen kom je in een chic comfortabel mooi ingericht restaurant van deze tijd. De bediening is super vriendelijk en voegt echt iets toe aan de culinaire verassingen die jou hier te wachten staan . Liefde passie en drive komen hier samen en worden vertaald in de gerechten die ter tafel komen. Een aanrader een adres om voor om te rijden en zeker een plek om naar terug te verlangen . Bedankt voor de fijne avond
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  8 mei 2019