't Kleijn Geluck

3-gangendiner in Brabantse sferen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

In het Brabantse Son en Breugel vind je 't Kleijn Geluck. Hier laat het restaurant je kennis maken met producten uit de regio. De regio kenmerkt zich door grote landschappelijke variatie met (biologische) producten van bijzondere kwaliteit. Met hoge kwaliteits producten, kennis van de keuken en aandacht aan tafel, is het restaurant de parel van het dorp!


Met gepaste trots presenteren chef-kok Rick Geven en het team je iedere maand een nieuwe menukaart. Restaurant ’t Kleijn Geluck is er voor zowel de vis- en vleesliefhebber! Iedereen die van eerlijk en puur houdt kan hier genieten. Daarnaast staan ze bij 't Kleijn Geluck voor eerlijk, betaalbaar en vooral lekker eten uit de Frans/Europese keuken.


Een avond in ’t Kleijn Geluck zou niet compleet zijn zonder een unieke en doordachte wijnkeuze. De sommelier heeft hiertoe meer dan 50 wijnen verzameld, waaronder enkele prachtige Grand Cru’s. Restaurant ’t Kleijn Geluck is erin geslaagd om je een van de meest verrassende wijnkaarten in de omgeving aan te bieden.

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Raadhuisplein 20
5691AM Son en Breugel
Nederland
    Geen reviews