De 3 Gebroeders

Smakelijk 3-gangenmenu in gezellig familierestaurant

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Restaurant De 3 Gebroeders ligt in het kleine kerkdorpje Gerwen en is de oudste plaats van de gemeente Nuenen. In september 2008 opende Restaurant De 3 Gebroeders voor het eerst haar deuren. Begonnen met een kok en een bedieningsmedewerker. Inmiddels staat er een team van circa 20 medewerkers voor je klaar. De naam De 3 Gebroeders is een eerbetoon aan John zijn overleden broer en een dankbetoon aan zijn andere broer. “Wij stonden bekend als de gebroeders Sanders” De 3 Gebroeders is een laagdrempelig familierestaurant met een breed publiek van jong tot oud!


Chef-kok John Sanders heeft een internationale keuken en werkt met een wekelijks wisselend menu. De keuken werkt alleen met dagverse producten om de kwaliteit te kunnen waarborgen.


Kom HEERLIJK lunchen of dineren op deze gezellige plek! Ook voor de kleine gasten is er een mooie afgesloten speeltuin aanwezig en een terras.


 

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Heuvel 1
5674RR Gerwen (Nuenen)
Nederland
    Geen reviews