ONS restaurant

Mooie smaakcombinaties tijdens een 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Mierlo staat bekend om haar overheerlijke kersen en uitstekende asperges. Maar op culinair gebied heeft Mierlo ook iets te bieden. Culi-Café ONS Restaurant is er zo een! Het restaurant ligt aan de Marktstraat bij een grote rotonde aan de rand van het dorp en is herkenbaar door een kleurrijk terras met houten banken en appelgroene parasols voor de deur.


Bij ONS restaurant kun je genieten van de mooiste smaakcombinaties verwerkt in kleinere gerechten. Hierdoor kan je meerdere gerechten proberen tijdens een diner. Gerechten uit de streek verwerkt in grootmoeders keuken met een knipoog naar nu! 


Liever vegetarisch dineren? Dat kan! Geef bij de chef aan hoeveel gerechten je wilt eten en de chef maakt een verrassende creatie voor je.
Maar ook lekker en gezond eten met een voedselintolerantie en allergie is mogelijk! In samenwerking met de chef wordt een gerecht naar keuze aangepast of een andere culinaire oplossing gezocht.

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Marktstraat 82
5731 HX Mierlo
Nederland
    Geen reviews