The Hague Marriott

Luxe minivakantie in hartje Den Haag

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Hague Marriott
Johan de Wittlaan 30
2517 JR Den Haag
nederland

Het Marriot The Hague is de ideale uitvalsbasis voor een minivakantie naar het mooie Den Haag. Het hotel is centraal gelegen en bevindt zich naast meerdere top bestemmingen en bezienswaardigheden zoals Madurodam, het strand van Scheveningen en het Kunstmuseum. Marriot The Hague combineert een modern design met een gevoel van thuiskomen om de verwachtingen van gasten te boven te gaan.

Bij het elegante viersterren hotel krijg je de kans om te overnachten in een comfortabele kamer compleet met luxe matrassen, gratis WiFi en een  flatscreen TV! Daarnaast beschikt het hotel over een state-of-the-art Fitness Center, een diervriendelijk beleid en vele andere faciliteiten. 

Na een HEERLIJKe dag is het tijd voor een culinair 3-gangenmenu in Restaurant The Gallery. Geniet hier van de internationale keuken en laat je verrassen door gastronomische smaakexplosies van de chef!  In The Lounge Bar in de levendige en dynamische lobby kun je genieten van een heerlijke cocktail in ongedwongen sfeer.

Na het diner en een ontspannen overnachting staat er nog een uitgebreid ontbijtje voor je klaar. Maak daarna jouw minivakantie compleet door een ontdekkingsreis door Den Haag!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.