Le Garage

ALL-IN 3-gangenmenu van creativiteit en vakmanschap

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 47.50 € 68.50Te reserveren t/m 12 januari 2019
Originele prijs € 68.50
Korting 31%
Je voordeel € 21.00

Culinair genot van creativiteit en vakmanschap in een All-IN 3-gangenmenu voor maar  € 47,50 per persoon.


Ontworpen door de vermaarde architect Cees Dam is het restaurant het beste te omschrijven als een spiegelpaleis. De inrichting en vooral de spiegels dragen bij aan de levendige, hoofdstedelijke sfeer met een hoog BN’er-gehalte waar je vooral “ziet en gezien wordt”.


Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een voormalige garage. In 1990 opende de befaamde Joop Braakhekke samen met Wim Nijkamp hier Le Garage. Ondertussen is het restaurant van Erwin Walthaus de voormalige bedrijfsleider van Braakhekke.


Het keukenteam kookt klassiek Frans, maar met een creatieve inslag. De producten die daarbij gebruikt worden zijn van zeer hoge kwaliteit. “Zonder juiste inkoop van mooie producten geen goede keuken.” Het is dan ook niet zomaar dat het restaurant al jaren trotse bezitter is van de prestigieuze Bib-Gourmand. Dit is de prijs van Michelin voor restaurants met een buitengewone prijs-kwaliteitsverhouding. De unieke sfeer en hartelijke bediening maken het af en zorgen dat je geniet van de ultieme gastronomische ervaring.


Reserveer snel een creatief en culinair ALL-IN 3-gangenmenu in een prachtig spiegelpaleis voor maar € 47,50 per persoon! • Te reserveren t/m 12 januari 2019

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Te gebruiken voor zowel lunch als diner

 • ALL-IN arragement bestaat uit: het 3-gangenmenu incl. wijnarrangement, koffie/thee & tafelwater

 • Voor diner te gebruiken op maandag t/m zaterdag

 • Voor lunch te gebruiken op maandag t/m vrijdag

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Ruysdaelstraat 54
1071XE Amsterdam
Nederland
10 1
8.1
Eten
8.2
Service
7.6
Sfeer
8.1
Gastvrijheid
 • 9.75

  Rosemarie Verhoeven-Lisay

  Het was een heerlijk diner met geweldige service en vriendelijke bediening. All inclusive diner met drank en koffie. Een verassing dat dit allemaal inbegrepen was. Wij konen zeler terug.
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 december 2018
 • 8

  Klazien

  We hebben heerlijk gegeten en het wijnarrangement was een prima keuze. Bediening heel gastvrij en tijd voor een praatje. We vonden de inrichting wat kil, geen kaarsjes of sfeerverlichting en de airco hoefde wat ons betreft niet aan. Maar door de aanbieding van Heerlijk.nl een fijne kennismaking met dit restaurant.
  8
  Eten
  9
  Service
  6
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 november 2018
 • 8.5

  Mary

  Complete voor het personeel
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  9 september 2018
 • 7.75

  R.P.P. Bronneberg

  Heb samen met mijn moeder heerlijk gegeten en gedronken in La Garage. Wij waren wat vroeg, maar dat was geen enkel probleem, gaat u zitten en neem wat bubbels. Altijd een goed en feestelijk begin, ons drie gangen diner met bij behorende wijnen werd in een heerlijk rustig tempo geserveerd, zodat je allen tijd had om te eten, te proeven, te genieten maar ook om te praten en van het samenzijn te genieten. Na het diner een overheerlijk kopje Nespresso met een whiskey en een liquor 43 en de avond kon niet beter beginnen. Een aanrader voor iedereen die van sfeer, gezelligheid en heerlijk eten houd.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  26 augustus 2018
 • 8.5

  Regina Goede

  Het eten en bediening waren zeer goed alleen was het zooooo heet in het restaurant dat voor ons de sfeer achterbleef. Toch is dit restaurant een aanrader bij minder warm weer. Het eten is klassiek en heerlijk, de bijpassende wijnen goed!
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  1 augustus 2018
 • 8

  Kathelina

  22,50 heel groot vermeld op supermarkt flyer kan niet! Jammer! Wij hebben gebruik gemaakt van de lunch ”Heerlijk 10-daagse” op vrijdag 13 november 2015. De ontvangst was correct. Dat er zo expliciet een “flyer” aan onze tafel afgegeven werd met heel groot vermeld o.a. ‘’HEERLIJK 10-DAAGSE €22,50’’ vonden wij too much. Ik persoonlijk voelde mij er nogal ongemakkelijk onder, temeer omdat 3 personen mijn gasten waren. Het leek wel een aanbiedingsfolder van de supermarkt. We hadden verwacht dat er keuze uit vlees of vis zou zijn, jammer genoeg was dit niet het geval. Als ik e.e.a. van tevoren had geweten, dan had ik niet voor de “Heerlijk 10- daagse” gekozen. De kabeljauw (volgens menu) was op en als alternatief werd er scholfilet (echter met graat) opgediend. Het menu (geen keuze dus) was eenvoudig maar smakelijk.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  16 november 2015
 • 8.75

  Inez

  Eten was geweldig ! werkelijk chapeau ! Vooral het dessert - altijd lastig - was een ware verrassing. Lunch ook bijzonder goed in proportie - 3-gangen echt precies goed Jammer was dat na 1400 onze bediening kennelijk weg was en daarna werd het iets rommeliger in de bestellingen / doorkomen van de gangen. Vandaar de 2x een 8
  10
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  11 november 2015
 • 8.25

  Tom Mulder

  Het eten en de bediening top. De inrichting is aan vernieuwing toe.
  8
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  7 november 2015
 • 8.25

  Jacqueline Matthey

  Wij waren zeer tevreden. echter de indeling van het restaurant is er een van alle tafels naast elkaar . dat gaat natuurlijk ten koste van de privacy . Wij hadden geluk omdat we met zessen waren : onze tafel was een de kopse kant tegen de keukenmuur geplaatst : echt een duidelijke afgrenzing van de rest van de inrichting van het restaurant . De volgende keer zouden wij die plaats vragen als we met 4renof meer zouden zijn , voor een tete a tete ( waar zitten hier de leestekens ? ) is er te weinig privacy . Met vriendelijke groet
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  30 augustus 2015
 • 7.75

  Rien Willems

  prima gegeten, uitstekende bediening...
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  29 augustus 2015
 • 6

  Tjeu van Rooij. De drie musketiers

  De reservering via Heerlijk was niet doorgekomen. Na even wachten was er toch een tafel voor 3 beschikbaar. Het weten was van goede kwaliteit wat je ook mag verwachten van een restaurant van dit niveau. De corvina baars was mooi gegaard in zuur. Tussen gerecht Ajo Blanco apart maar mooi van smaak. De bestelde kabeljauw bleek een dorade te zijn die overigens wel lekker was. Creme Brûlée gebral met brandmerk-ijzer uit de green ge zijn mooie nagerechten. Wat betreft gastvrijheid en service het volgende. Het restaurant wordt opgedeeld in 2 delen. Aan de ene kant de Heerlijk en social deal klanten aan de andere kant de reguliere gasten. Deze deling wordt doorgetrokken in de brigade, aan de ene zijde de sommelier en gerant aan de andere kant de bediening bestaande uit ervaren en nieuw in te werken mensen. Aperitief wordt niet toegelicht ( nog steeds geen idee wat het was) Lege en ongebruikte glazen blijven op tafel. Zelf maar om wijn gevraagd? De ervaren serveerster gaat graag in discussie. Ja het was geen kabeljauw maar Dorade. Ze had toch gevraagd of alles naar wens was en er werd niet negatief gereageerd? De splitsing geeft ons het gevoel 2 e langs gasten te zijn. Als dan later ook nog blijkt dat de social deal( dus met Dorade) ook nog aanzienlijk ( 14 Euro pp) goedkoper is dan geeft dat geen goed gevoel. Oppassen Heerlijk.
  8
  Eten
  5
  Service
  6
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  18 augustus 2015
 • 8.5

  Ester Kamps

  Heerlijk gegeten, menu wat klein qua porties
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  15 augustus 2015
 • 8.25

  Dhanradjie Gobardhan

  Ontzettend genoten
  9
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  13 augustus 2015
 • 8

  Andre Tio

  Afgelopen vrijdagavond heb ik ook hier gegeten voor het eerst, omdat ik was benieuwd wegens bekende eigenaar. Joop is op vakantie heb ik van de personeel gehoord. Geen amuse, wel broodjes. De vier gerechten van Special's Zomer menu waren lekker. Het voorgerecht Jambon Persille en tussengerecht Ajo Blanco waren voor mij iets te zoutig, maar hoofdgerecht Magret de Canard en die grote portie Crème Brûlée waren echt lekker. Zakelijk en vriendelijke bediening. Sfeer was mooi ingericht, alleen de afstand was iets te dichtbij. Omdat vanavond was niet zo drukke bezetting, had ik géén last.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  10 augustus 2015
 • 7.75

  Marry Ruiter

  We hebben hier met plezier gegeten, vonden de ambiance heel leuk en het personeel prima. Om te herhalen.
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  3 augustus 2015
 • 7.75

  Cora

  Lekker gegeten. Wel wat schoonheidfoutjes, met name de verkeerde bestelling voor één persoon en de te hoge rekening.
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  2 augustus 2015
 • 5.5

  Chris Bree

  lekker gegeten, de bediening liet echter veel te wensen over. Het brood werd een kwartier na het voorgerecht geserveerd. Peper en zout werden vergeten erbij te serveren. Het bestek werd vergeten te wisselen naar visbestek. Op het toilet ontbrak toiletpapier en papier om je handen te drogen. Na dit te hebben gemeld werd er geen snelle actie ingezet om dit vervelende probleem snel te verhelpen. We werden meerder malen gedurende de avond omver gelopen aan onze tafel door de onzorgvuldigheid van de obers en de krappe opzet. Al met al nog genoeg mogelijkheden om de service te verbeteren.
  8
  Eten
  4
  Service
  6
  Sfeer
  4
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  12 juli 2015
  Bewerkt
 • 8.25

  Dorien

  Voor de eerste keer in Le garage: een ervaring voor herhaling vastbaar. Een mooi traditioneel drie gangen menu, voortreffelijk klaargemaakt: heerlijk! De bediening zeer attent en vriendelijk en met gevoel voor humor en flair, je voelt je direct verwend door de oprechte aandacht. En het is vlakbij het concertgebouw, dus een prima voorafje voor een avondconcert of een brunch op zondag. Wij komen terug!
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  29 mei 2015
 • 8.25

  Gema

  Dessert te groot en te zoet. De rest was prima. Weinig keuze aan betaalbare wijnen.
  7
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  28 mei 2015
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer