Wiesen*

Ultieme Michelinster ervaring tijdens een ALL-IN 3 gangenlunch

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 57.50 € 82.50Te reserveren t/m 28 februari 2019
Originele prijs € 82.50
Korting 30%
Je voordeel € 25.00

Culinaire verwennerij tijdens een ALL-IN 3-gangenlunch voor slechts € 57,50 per persoon!


In het altijd gezellige Eindhoven is het niet moeilijk om er een HEERLIJK dagje op uit te gaan. In de leuke winkel- en uitgaanswijk de Bergen zit namelijk sterrestaurant Wiesen, waar ‘klassiek in een modern jasje met wereldse invloeden’ wordt geserveerd.


Patron cuisinier Yuri Wiesen en zijn vrouw Jessie openden het restaurant in 2010, nadat Yuri heel wat ervaring had opgedaan bij verschillende sterrenchefs in het land, zoals bij sterchef Gerard Wollerich. In slechts vier jaar tijd heeft restaurant Wiesen een Michelinster weten te bemachtigen, een ware topprestatie!


Het gedreven team streeft elke dag weer naar perfectie. Dit wordt waargemaakt doordat er in de keuken mooie en eerlijke producten worden gebruikt en creativiteit en passie centraal staan. De uitgebreide wijnkaart bestaat uit zowel traditionele en uitdagende wijnen, welke passen bij de keuken.


Wiesen zorgt voor een ultieme sterbeleving! Reserveer daarom nu jouw ALL-IN 3-gangenlunch voor slechts € 57,50 per persoon!



  • ALL-IN omvat: aperitief, 3-gangenlunch, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee met friandises

  • Te reserveren t/m 28 februari 2019

  • Te gebruiken op maandag, dinsdag & donderdag t/m zaterdag

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

  • Niet i.c.m. andere acties

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kleine Berg 10
5611JV Eindhoven
Nederland
10 1 Zeer goed
9.1
Eten
8.8
Service
8.4
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • 9

    Paul Kershof

    Gewoon heerlijk gegeten met een goede bediening. Prijs kwaliteit is harstikke goed. We hebben een voortreffelijke lunch gehad. Er is ook heel goed rekening gehouden met onze voorkeuren die we opgegeven hadden. Als enigste min puntje kan ik zeggen dat we iets teveel chocolade kregen bij nagerecht en friandise.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    19 januari 2019
  • 9

    Monique en Ruud

    Wat een feestje was dit! Stond al een tijdje op ons verlanglijstje en kwam onverwachts voorbij met een geweldige aanbieding! We hebben echt genoten van alle prachtige gerechtjes en heerlijke smaken. We vielen van de ene verrassing in de andere. Een echte aanrader. We komen heel graag een keer terug!!!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    19 januari 2019
  • 10

    Dr. Wetemans

    We komen enkele keren per jaar en zoals altijd was het weer grandioos. Wiesen is dan ook met stip mijn favoriete Restaurant.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    17 januari 2019
  • 9.5

    Luc S.

    Heerlijk gegeten en prima verzorging. Doen hun ster alle eer aan.
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    16 januari 2019
  • 9.25

    CH

    Heerlijk gegeten! Gaan we snel nog een keer doen.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    13 januari 2019
  • 9

    Cia Brandefors

    Onze eerste keer bij Wiesen was al twee jaar geleden. Het was toen al heerlijk maar dit keer nog beter. Dat kwam vooral door de geniale wijnkeuzes. Het het kwam helemaal tot leven met de eerste slok wij, zo hoort het!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    6 januari 2019
  • 9.5

    Johannes Schreurs

    Fantastisch gegeten en subliem wijnarrangement. We komen graag terug.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    6 januari 2019
  • 10

    Anastasia Tece

    We hebben enorm genoten, Ete was super, wijnen waren verassend en heerlijk, gastvrijheid uitstekend. Ik kom zeker binnenkort terug!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    16 december 2018
  • 8.75

    Maik

    Genoten van een prachtige driegangen all-in lunch bij Wiesen. Heerlijke amuses met lekker glas champagne (aperitief is vrij te kiezen binnen dit arrangement, complimenten!), daarna mooi voorgerecht van coquille met witte (winter)truffel, gevolgd door een hoofdgerecht met prachtig gegaarde ibericoham. Afgesloten met het prijswinnende dessert van de recent uitgeroepen patissier van het jaar. Bij elk gerecht een mooie en goed matchende wijn in het glas! Afsluiten doe je naast een heerlijk kopje koffie met een weelde aan friandises. Kortom, enorm genoten van deze heerlijke lunch voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle gerechten hoog op smaak bij deze chef!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    16 december 2018
  • 8.5

    Ad & Charlotte

    Blij verrast en zéér genoten van een uitgebreide lunch met voortreffelijke gerechten (o.a. langoustine en hertenrug). Vanaf de heerlijke amuses uiterst mooi gepresenteerd en geserveerd door de jonge, betrokken en deskundige brigade. Mede door de Heerlijk-aanbieding ook een aantrekkelijke prijsstelling. Wiesen is goed bezig!
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    4 november 2018
  • 7.75

    JWZd (Jan Willem) Sedlarik

    Briljant 3-gangen menu all-in met - tot onze verrassing want niemand gaf hierop enige toelichting - echt alles er in: vrije keuze aperitief, 3 mooie glazen wijn, water en koffie met friandises. Sublieme amuses en een voortreffelijk menu met prachtige ingrediënten als langoustine en wilde Hollandse eend (scherp rood en botermals) met hele verfijnde garnituren. Pas toen de chef even zelf uit de keuken kwam en met passie iets over hoofdgerecht en de jus \'met slokje Banyuls\' vertelde voelde we de passie. Jammer dat de bediening dat niet ook wist over te brengen.
    9
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    30 september 2018
  • 8.75

    Michel van Veen

    Het was fijn om voor het eerst bij dit restaurant te zijn. Heerlijk gegeten. De bediening legt alles goed en netjes uit, maar 1 persoon in de bediening kwam wat koud en te afstandelijk over.
    10
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    30 september 2018
  • 8.75

    Creta Massar

    Fantastische lunch gehad met vriendinnen. Uitstekende wijn spijs combinaties en verassende amuses en friandises. Zeer compleet in een vriendelijke ambiance. Kijk uit naar de volgende keer!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    26 september 2018
  • 9.25

    Kees Jongh

    Alles was perfect vanaf de amuses tot en met de koffie met friandises. Heerlijk aperitief en goede wijn en een attente bediening. Werkelijk een aanrader.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    23 september 2018
  • 8.25

    Ellen de Vries

    We hebben heerlijk geluncht! Een aanrader. Prijs/kwaliteitverhouding was meer dan in orde. Top waren de amuses, de portionering, en het hoofdgerecht. Punt van aandacht was voor mij het dessert. Het gerecht was een waar kunstwerkje, een plaatje om te zien, maar voor mij, te zoet, waardoor de frisse appelsmaak verloren ging. De verlichting vond ik te donker, zeker overdag.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    23 september 2018
    Bewerkt
  • 9

    Anoniem

    Prachtige lunch met heerlijke gerechten. Lunch aanbieding via Heerlijk was meer dan de moeite waard en zeer compleet 3 gangen met amuses, aperitief, wijnen en koffie incl. friandises.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    18 september 2018
  • 8.75

    Harry Smith

    We zaten buiten op het terras tijdens de lunch en dat vinden wij met mooi weer bij Wiesen heel gezellig. het eten was voortreffelijk en wederom verrassend. Binnen wat donker en zakelijk
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    10 september 2018
  • 9.25

    M & M

    Zo\'n lunch hebben we zelden, dus hebben we er maar meteen een 5 gangen lunch van gemaakt. Natuurlijk met Champagne, extra kaviaar bij het gerecht en wijnen bij de gerechten. Alles was tot in de puntjes verzorgd, geweldig mooie recepten met verrassende combinaties, die je smaakpapillen deden stuiteren van genot. Echt ontzettend lekker waarbij je elke gang weer volledig verrast werd door de kookkunsten en technieken. Het nagerecht spanden de kroon met een geweldig bord vol onderdelen van witte chocolade en een \"ei\" met passievrucht vulling. Masterchef was er niets bij.... Personeel was zeer kundig, attent en gastvrij. Na 3,5 uur lunchen hadden wij genoeg gegeten voor de rest van de dag. Echte aanrader!!
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    31 mei 2018
  • 9

    Erik Meulenbroeks

    Fantastisch geluncht, fijne mensen, goede sfeer
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    30 mei 2018
  • 8.75

    Suzan

    Glas wijn dat werd ingeschonken was niet t gevraagde. Werd vrij abrupt iets anders gegeven...
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    29 mei 2018
  • 9.5

    Truus Nuyten

    Heerlijke lunch. We werden echt verwend. Keurig verzorgd en de smaak was prima. Duidelijk geen standaard restaurant. Na afloop mochten we een kijkje nemen in de keuken. Kortom een ware beleving. Gaan we zeker een keer herhalen.
    10
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    25 mei 2018
  • 10

    Michiels

    nvt
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    22 mei 2018
  • 9.5

    Rinie

    Voortreffelijk eten, gastvrije bediening. We hebben buiten gezeten , dus ik kan moeilijk iets over de sfeer binnen zeggen. Begeleidende wijn aan de dure kant. Maar ja, dat is overal. Zeker aanrader.
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    20 mei 2018
  • 7.75

    Ferry

    Hebben voor de tweede keer hier gegeten. Eerste keer een driegangendiner. Deze keer de driegangenlunch. Het eten is heel verzorgt, soms verrassend, en weer erg lekker. De wijnen die erbij geschonken worden zijn wat ons betreft erg goed gekozen. Het enige minpuntje dat ik kan noemen is dat de tweede keer de bediening minder warm/gastvrij/attent was. En dat was jammer omdat hierdoor de algehele ervaring net wat minder is.
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    6 november 2017
  • 8.25

    Bas

    Goede opbouw van amuzes en vervolgd door een heerlijk menu. Wij hebben echt genoten van het eten.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    6 november 2017
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer