Unique

Unique ALL-IN 6-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 89.95 € 129.00Te reserveren t/m 28 maart 2019
Originele prijs € 129.00
Korting 30%
Je voordeel € 39.05

Ervaar een verrassend culinair ALL-IN 6-gangenmenu voor slechts 89,95 per persoon!


Gelegen aan de rand van het centrum van Gouda ligt restaurant Unique. Iedere dag opnieuw bekroond het restaurant waardevolle vriendschappen en familiebanden met heerlijk eten en gezellig samen zijn. De eigenaren Sven Lutterman en Maurice Hoegee laten zien dat vriendschap en zaken doen heel goed samengaan.  


Bij Unique in Gouda krijg je een culinaire reis met wijn en spijs. Er wordt geen gebruik gemaakt van een a la carte menu maar een verrassend 6-gangen verrassingsmenu. Chef-kok Maurice maakt een mooi en uitgebalanceerd menu met begeleidende wijnen die uitgezocht zijn door Sven samen met de gast. Ieder seizoen ontdek je bij Unique weer nieuwe gerechten.


De prachtige gerechten zijn van hoge kwaliteit en worden dagvers bereid met duurzame, biologische en seizoensgebonden streekproducten. Restaurant Unique is een gedreven restaurant met veel passie, flexibiliteit en gastvrijheid. Unique is een adres om nooit te vergeten.


TIP: Begin de avond aan de bar, het centrum van het restaurant, waar je rechtstreeks de keuken inkijkt. Hier laat Maurice je onder het genot van een aperitief kennis maken met zijn keuken!


Reserveer nu een fantastisch ALL-IN 6-gangenmenu met bruisend aperitief, water, wijnarrangement en koffie/thee voor 89,95 per persoon!  • Te reserveren t/m 28 maart

  • Te gebruiken op dinsdag t/m donderdag

  • Het ALL-IN menu bestaat uit: bruisend aperitief, tafelwater, zes gangen bijpassende wijnen en koffie of thee na.

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze actie is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Prins Hendrikstraat 196
2802JN Gouda
Nederland
    Geen reviews